Ako dlho sa užíva Spiromon?

25. okt 2023

Ahojte, dcére predpísala alergologicka spiromon kvôli kašlu na jeden mesiac a mame ju sledovať ci pomáha. Je to liek, ktorý je len na ten napríklad jeden mesiac a potom sa to ma zlepsit a nebude ho už dlhšie brat alebo sa berie dennodenne?

kacena4
25. okt 2023

ja beriem dlhodobo

zuzinabila
25. okt 2023

Dlhodobo

autor
25. okt 2023

Ďakujem, tiež som v tom bola že dlhodobo. Tak som aj ja rozumela lekárku. Len som si chcela potvrdit ci je to naozaj tak ze každý deň bude brat. Lebo po mesiaci co došlo balenie tak znovu sa kašeľ vrátil.

negymama
25. okt 2023

moj to berie od maja , 12 rocny. Mal celz leto prestavku, ale od septembra opat berie. Bez toho neustaly kasel, den co den.

autor
25. okt 2023

@negymama dcere to predpísala lekárka na mesiac, kašeľ ustúpil, nie úplne na 100 % ale bolo to o dosť lepšie. Pochopila som to tak ze keď zaberie tak nám dá ďalšie balenie. Volala som však už len so sestričkou s tým ze ci môžem dávať ďalej ale ona mi už ďalšie nedala. Tak som chcela vedieť ci sa nechápem s nou alebo som nepochopila lekárku ze v tom budeme pokračovať. Skúsim teda zavolať ešte raz lebo sa zase strašne rozkaslala :(

negymama
25. okt 2023

Urcite to berte, my uz konecne ideme v novembri na imunoalergologiu, starsia dcera ma astmu, tiez zacala v puberte okolo 11 rokov a obavam sa, ze syn to zopakuje. 😔

negymama
25. okt 2023

my len zavolame sestricke ze sa lieky minuli a predpise nam dalsie na kartu a vyberieme.

autor
25. okt 2023

@negymama áno chápem, len my to máme zatiaľ na vyskúšanie, preto je s tým problém, snáď nám to dajú aj naďalej a pomôže to. Ďakujem za info