Ahojte, prosim vas kedy naposledy dat dietatu sirup od kaslu pred spankom ked o 21 chodi spať? Ma hrozny kasel hlavne ked leží, mubstekaju sople, davam sinupret, fenistil kvapky pred spanim a od kaslu stoptusin. Ma aj vyvyseny matrac....maly ma 2 roky
@pralinka25 takze stoptusin na utlmenie a ulahcenie vykasliavania mozem aj pred spanim alebo nie? Lebo utlmenie a vykasliavanie mi nejde dokopy 😃
@luciferka93 stoptusin dávam pred spaním, také na vykaslanie (napr Solmucol okolo 17tej). Sinupret tiež naposledy okolo 17tej
@katesocka dakujem velmi pekne pomohli ste mi ☺️ ja som davala aj sinupret vecer tak mozno preto... Aj tymianovu mast davam a tusim je to lepsie
@luciferka93 ak si dobre pamätám, voľakedy bolo v pribalovom letáku Sinupretu že sa nemá dávať večer, ale nie som si istá. Sestra ho dáva aj večer, ale ja radšej nie.
no ten stoptusin je taky ze aj aj. ja by som ho vecer nedavala. stoptusin davam len na take medziobdobie ked este ten kasel nie je uplne vlhky. na vykasliavanie su vyslovene sirupy na to urcene. pouzivam tie. mucosolvan solmucol a kopec inych.
a potom su na utlmenie drazdiveho kasla sinecod, tussin, ditustat stopkasel .....
ten stoptusin je taky divny ze je aj aj. nedava to zmysel.
@luciferka93 na noc by som mu dala ten fenistil a tymianovu mast. a ak mas nieco z tych vymenovanych ako sinecod tussin ditustat... tak tie. stoptusin mu davaj skor cez den
@pralinka25 veru stoptusin mi pride naozaj zvlastny ze je aj aj.... z hentych veru nemam nic, mam skor na vlhky kasel ako solmucol mucosolvan... ale on ho ma este suchý budem musieť zajtra kúpiť alebo poviem muzovi ked pojde z poobednej. Dam teda ten fenistil a mast a uvidime aka bude noc, keby sa aspon on vyspal, lebo sak na obed ledvaj pol hodinu a to on zvykne 2.5h potiahnut. Dakujem za radu ☺️
@luciferka93 urcite kup tie antitusika. skus v noci dat mokru plachtu k postielke. nieco na zvlhcenie.
alebo odparovat tu cibulu kym nemas tie kvapky.nejako zvlhcit vzduch.
@luciferka93 moju dcéru stoptusin a všetky sirupy s tusin v názve dráždili na kašeľ 😅 ja dávam najradšej tussirex je na oba druhy kašľa alebo je vyslovene len na noc tussirex nočný. Dávam ho krátko pred spaním. Fenistil je dobrý ale od toho je lepší sirup aerius. Sinupret nas nikdy na kašeľ nerozdrazdil ,dávala som ho aj tesne pred spaním.
@luciferka93 ja davam do siestej. Sinupre, tymianovy sirup. Stoptusin je na utlmenie kasla, tak ren mozes aj pred spanim. Ostatne podporuju vykasliavanie.
@pralinka25
@fiafia
@ailiba
Dakujem dievčatá, bola som este vecer v lekarni a kupula ten tussin, je to o nieco lepsie ale kasle stale, budi sa... Dala som aj na radiator dozu s vodou, solou a esenc.olejom z justu, pred spanim dala tymianovu mast, sprej s morskou solou odsala a potom nasivin tak uvidime zajtra bude hadam lepsie 🙏 to ze sa nevyspum ja je mi jedno len nech sa trocha prespi on.
@luciferka93 ked to bude zle kludne daj aj ten fenistil este v noci
@pralinka25 jasne, dakujem 🙏
to zalezi od toho aky sirup davas. ten co je na vykasliavanie by som dala najneskor okolo 17. a taky co ma utlmit kasel mozes aj tesne pred spanim.