Ahojte mamičky, chcem sa spytať že kolko pred narkozou nesmu byť chore, viem že asi tak 3 týždne ale neviem ako to je s tou chorobu, či vadi ak je malý len trošku nachladený a ma sopliky???
mal by byt uplne zdravy v den operacie, ak mal nadchu predtym, to nevadi
dakujem pekne za skusenosti, on mi ani nekašle sem tam kýchne a ma len trošinku soplikov, dala som mu zyrtec a celaskon, uvidime ako bude zajtra , ale aj tak tam radšej zavolam lebo ideme až do ba aby sme sa zbytočne neprehnali.
@katrina18 mozem sa spytat ako ste nakoniec dopadli zoperovali vas?
@amstaff82103 aj mňa by to zaujímalo. Momentálne tiež nás čaká síce vyšetrenie - nie operácia v narkoze 17.9. a dneska má malá teplotu :( zatiaľ 37,4
Ahoj. Synovi išli vyberať nosné a orezávať krčné mandle v narkóze a 3 týždne pred plánovanou operáciou nemohol byť chorý ani brať atb.
@anicka1709 nie nezoperovali dostali sme ďalší termín a ani ten náš nezobrali lebo sme zasa ochoreli tak teraz máme ďalší snáď do tretice to už vyde
nie nezoperovali dostali sme ďalší termín a ani ten náš nezobrali lebo sme zasa ochoreli tak teraz máme ďalší snáď do tretice to už vyde
nas čaka operacia vajicka v utorok a moj maly dnes dostal sople 🙂/ cakali sme na termin 5 mesiacov, do frasa...keby ho so toho nahodou do utorka dostanem, mohol by nanu ist? ci nie?
@katrina18 ahoj pred anestezou by malo byt dieťa zdrave idealne 6 týždnov. žiadne sopliky ani nádcha. niekde idu do toho v pohode aj ked je ten interval len 4 týždne. ale ja osobne by som určite bola za ten dlhší interval. robila som na sale a pokial bolo dieťatko po chorobe krátko budilo sa ťažko stalo sa že sa dusilo pri budení kedže sú dychacie cesty podráždene infektom. pre bezpečnosť dieťatka určite radsej preložiť...