Ako dlho podávať Megamox duo?

2. feb 2024

Viete mi poradiť ako dlho sa zvyčajne podáva megamox bábätkám do 1 roku? Priznávam si chybu, u lekárky som prepočula lebo mi bábätko silno plakalo a bola som v strese z jeho stavu, na balenie mi v lekárni nenapísali a mne napadlo až teraz pozrieť sa na to. Tie ktoré ste podávali tieto antibiotiká takým malým deťom, ako dlho ste ich dávali? Teraz sa už asi nikde nedovolám aby mi to nejako odbornejšie poradili a nechcem podávať zbytočne o dni navyše keďže ide víkend.

maryskas
2. feb 2024

Je to individualne, ale vacsinou sa ma dobrat cele balenie, ktore zvycajne vychadza na 5-7 dni.

janinah
2. feb 2024

Je to robene tak,že celé balenie.ktory deň dnes berie? Min.celych 7 dní treba

autor
2. feb 2024

@janinah ďakujem, začal brať v stredu večer, teda ak dobre rátam mal by zobrať poslednú dávku v stredu ráno. Na balení je písané 35ml, nezvyknú v lekárni rozrobiť menej, neviete? Lebo jednu dávku som musela dať dvakrát čo mi všetko vypľul tak dúfam že do stredy budeme mať dosť

janinah
2. feb 2024

Robia podľa návodu presne ako treba

jesenzima
2. feb 2024

Celé balenie

autor
2. feb 2024

Prečítala som si ešte raz príbalový leták a našla som tam informáciu že po 7 dňoch už treba rozrobené zvyšky zlikvidovať, teda podľa toho sa budem riadiť a ďakujem všetkým za rady 🙂