Ako dlho od vysadenia Vigantolu ste zbadali zmenu?

28. máj 2023

Prosím ak máte skúsenosť s vysadenim vigantolu...
Ako dlho trvalo kým ste zbadali zmenu?
Ja som mala pocit ze na druhý deň je to lepšie, ale poobede znova histericky plač, bolesť bruška..
Neviem či je to vigantolom.. skúšam už všetko..

ropucha6
28. máj 2023

Do tych 3 mesiacov to bolo striedavo slnecno oblacno kazdy den, s ci bez Vigantolu 🙂

ivangeline
28. máj 2023

Aj u nas. Nie je to Vigantol. ;D 5t mame.

ivangeline
28. máj 2023

Poradim zapnut sumenie a nosit sa... Malo svetla..a podnetov.. Za mna to nie je brucho,ked sa to zhorsuje len vecer.. Moja druhorodena vrieskala denne a budila sa kazdu hodinu v noci...to jw bolest brucha. Toto je cosi take detske. Pride mi..ze je citlive a vecer ako keby prilis vela podnetov a zvukov najma neprospieva. Dam do nosica,zapnem fen alebo iny zvuk z appky a pochodim...hned je ticho! Aj teraz 15min reval a po tejto procedure ticho.. Az ucitim..ze spi...zlozim..nadojcim..a spi.

riamia91
28. máj 2023

Skus vysadit... po 2 dnoch by malo byt ok.
My sme mali schemu od dr... po-pia 2kv a vikend nedavat... mala nervozna cely tyzden, este aj v sobotu a v nedelu som mala spat to dieta pred uzivanim Vigantolu. Skusila som este tyzden davat a to iste.. zacala som davat DeVit a vsio ok.

autor
2. jún 2023

@riamia91
Zhodnotila by som, že je to lepšie. V noci lepšie spinká, kaká aj prdká.. od pondelka jej začnem dávať jamieson (už sa bojím aj to dať)... tak dúfam že bude lepšie a lepšie...