Ako dlho mali vaše deti teploty po očkovani?
Synčeka včera očkovali do nožičky a stále má teploty,miesto v pichu červene,bolestivé.
@att123 môj mal zimnicu,horúčky,dufam,ze mu to prejde,teraz uz aj lutujem,že som ho dala očkovat,ale je to povinne. Nožička ho bolí, nedovolí mi ani dotknút sa. ☹
Tak moju 5 rocnu ockovala do predlaktia a teploty ani reakciu teda nemala ziadnu. Trocha cervene inak nic.
@tretiedieta inak aby si vedela, nemusis davat ockovat ked nechces. Aj ked je to "povinne".
@tretiedieta v piatich rokoch sa ockuje do ruky, nie do nohy. divne.
@tretiedieta a inak sa ti divim, ze v case chripkoveho obdobia a covidu si dala svoje dieta zaockovat. moja mala v auguste 5rokov a nik sa nevolal na ockovanie a sama sa tam ani nahodou nehrniem.
Ja som bola ocko ako babo mam zdrav problemy na ktoru ani lieky nezaberaju absolutne nic . Po 1 ocko som to dostala .a ockovali ma aj dalej co sa divim do 10 r ockovana povinne aj nepovinne aj chripka .
Je to hrozne
Sledovana som u neurologa každy mesiac
Moju keď očkovali v 5r do ruky mala reakciu - začervenanie, opuch, teploty až do 40 trvali 2-3 dni. Takúto reakciu mala prvýkrát, očkovania pred tým vždy bez problémov.
mojho očkovali do stehienka, vaše detičky prečo do ruky? Hádam sa ta nasa dopletena doktorka,sestrička nepomýlili.