Ako dlho môže 20 mesačné dieťa užívať tekvicový olej?

andy8809
15. jan 2016

Chcem sa informovat ako dlho moze uzivat 20 mes dieta tekvicovy olej. Nakolko mala nepravidelnu a tvrdu stolicu \kazdy 3.a 4.den\, tak som jej objednala tekvicovy olej, davam jej 1 cajovu lyzicku kazdy den vzdy vtedy, ked sa zobudi. Stale ju kojim, ale uz papa aj ine veci samozrejme, len cca 2 dcl vypije, skor pije moje mliecko. Jogurty nelubi, ovocie aj zeleninku papa surovu, snazim sa jej nedat banan, mrkvu, sladkosti.... Ma niekto skusenost s tekvicovym olejom? Dr nam povedala, ze uvidime, ako to ,,bude vyzerat,, ked ju nebudem kojit, ked uz viac bude papat a pit. Dakujem za pomoc 😃

katarinamarkova
15. jan 2016

@andy8809 k mrkve 🙂 varenu nie....surovu prave naopak - ano 🙂
- olej? ako cvhilkova pomoc fajn.....ale osobne by som urcite riesila pri skoro 2rocnom dietati skor celkovu upravu stravy.
- ako si pisala, baban, sladkosti s mierou.
- pozor ale aj na ryzu, pecivo, piskotky atd......
- jablka, jablkovy dzus su pri zapche casto zazrakom 🙂
- veeeela vody - cistej
- jogurty - nelubi :( skoda, mohla by
- pozor na syr - tiez zapeka.
- pravidelnej stolici velmi prospieva aj pohyb, behajte vonku cvicte, skacte, blaznite sa, hrajte sa......

andy8809
autor
15. jan 2016

@katarinamarkova dakujem za pomoc.

dorotka202
16. jan 2016

A pomohol ten olej?

andy8809
autor
16. jan 2016

Uziva to tyzden, musim zaklopat, ze zatial ma stolicu kazdy druhy den

fila82
2. apr 2016

@andy8809 prosim ta uzivate este tekvicovy olej? Pomohol vam? Ja som dnes kupila mam strasnu zapchu.

andy8809
autor
4. apr 2016

Užívala to 2 tyzdne, každé ráno som jej dala jednu čaj.lyzičku a pomohlo to. Skus aj mrkvovu stavu, to nám tiez pomáhá, Biely jogurt s lanovymi semiackami...