Ako dlho mávajú vaše deti soplík?

22. mar 2024

Ahojte. Syn ma od minulého piatku sopeľ. Poriadne hustý. Striekam Sterimar (fyziologicky aj hypertonicky), odsávam (fúkať už vie ale sopeľ je hustý a nedarí sa mu to vyfúknuť). Po odsávani dam Nasivin. 3x denne Sinupret.
Ale prešiel týždeň a stále sa nás to drží. Boli sme aj u dr aby nás popočúvala preistotu lebo mu hen hlien zateká a niekedy aj kašle. Ale celkom už som zúfala kedy sa to už zlepší.

basulaak
22. mar 2024

Fuu vies co aj 10-14 dni. S tym, ze priedusky a pluca su vzdy ciste a vytery su vzdy negativne. Proste len to zatekanie a lepkave sople, nic viac nic menej. Vzdy to zacina nadchou. Ale bez teploty. Tak ak nema vaznejsie problemy, len vydrzat, imunitka pracuje. Nas mal z toho zatekania aj hrozny kasel a vidis, virus, ziaden bacil. Ale pozname to veru tiez. Maly je jaslickar.

miskamisiq
22. mar 2024

My to isté, malý má soplik už týždeň. Odsavame, dávame tiež Nasivin a morskú vodu. Boli sme u doktorky, lebo strašné kaslal ako mu to zatekalo ale crp čisté, priedušky tiež tak nám dala Pamycon kvapky. Už sa to lepší a hlien sa trošku zjemňuje.

ecko80
22. mar 2024

Ahoj, aj moje obidve deti mávajú nádchu 10-12 dní, dýchanie vždy čisté. Sinupret, Nasivin, nahrievanie lampou - nič nádchu neskrátilo. Keď niekedy čítam, že nádcha im prejde za 3 - 5 dní, to sme nikdy nezažili.

bababibi
22. mar 2024

Neodsavajte, zvlast keď vie fúkať, ja som sa poučila. Cim dlhšie som odsavala, tým dlhšie mal nádchu. Nech skúsi radšej poriadne smrkat, keď zostane skúste riediť najlepšie s inhaláciou, spŕška do nošteka ozaj jemná akoby rozprasuje ja iné ani ani uz neopozivam par rokov pre decka, lebo vždy sa nám hocijaká choroba len predĺžila. Nádcha detto. Inhalator nacl roztok a s tým. Ci náustok ci spŕška moc pomôže uvidíte. Zíde sa vám aj keď nestojí malo. Dobra investícia naozaj.

majlo1234
23. mar 2024

Moj budeme mat v nedelu dva tyzdne. Nestriekam nic, zaidne antibiotika, klinicky sa citi dobre, tak naco. Zato ja som odpecena🤣

srandi
1. apr 2024

Syn mam momentalne sople uz skoro 2.tyzden.. najskor mal len horucku, ptm vodove sople, ktore sa mu zahustili, s tym prisiel aj kasel, a teraz su to uz take redsie zlte sople.. verim, ze sa mu to za 2 dni urobi, nevmch moze ist do skolky, lebo odkedy je chory, toto bude uz 3.tyzden doma..