Ahojte. Syn ma od minulého piatku sopeľ. Poriadne hustý. Striekam Sterimar (fyziologicky aj hypertonicky), odsávam (fúkať už vie ale sopeľ je hustý a nedarí sa mu to vyfúknuť). Po odsávani dam Nasivin. 3x denne Sinupret.
Ale prešiel týždeň a stále sa nás to drží. Boli sme aj u dr aby nás popočúvala preistotu lebo mu hen hlien zateká a niekedy aj kašle. Ale celkom už som zúfala kedy sa to už zlepší.
My to isté, malý má soplik už týždeň. Odsavame, dávame tiež Nasivin a morskú vodu. Boli sme u doktorky, lebo strašné kaslal ako mu to zatekalo ale crp čisté, priedušky tiež tak nám dala Pamycon kvapky. Už sa to lepší a hlien sa trošku zjemňuje.
Ahoj, aj moje obidve deti mávajú nádchu 10-12 dní, dýchanie vždy čisté. Sinupret, Nasivin, nahrievanie lampou - nič nádchu neskrátilo. Keď niekedy čítam, že nádcha im prejde za 3 - 5 dní, to sme nikdy nezažili.
Neodsavajte, zvlast keď vie fúkať, ja som sa poučila. Cim dlhšie som odsavala, tým dlhšie mal nádchu. Nech skúsi radšej poriadne smrkat, keď zostane skúste riediť najlepšie s inhaláciou, spŕška do nošteka ozaj jemná akoby rozprasuje ja iné ani ani uz neopozivam par rokov pre decka, lebo vždy sa nám hocijaká choroba len predĺžila. Nádcha detto. Inhalator nacl roztok a s tým. Ci náustok ci spŕška moc pomôže uvidíte. Zíde sa vám aj keď nestojí malo. Dobra investícia naozaj.
Moj budeme mat v nedelu dva tyzdne. Nestriekam nic, zaidne antibiotika, klinicky sa citi dobre, tak naco. Zato ja som odpecena🤣
Syn mam momentalne sople uz skoro 2.tyzden.. najskor mal len horucku, ptm vodove sople, ktore sa mu zahustili, s tym prisiel aj kasel, a teraz su to uz take redsie zlte sople.. verim, ze sa mu to za 2 dni urobi, nevmch moze ist do skolky, lebo odkedy je chory, toto bude uz 3.tyzden doma..
Fuu vies co aj 10-14 dni. S tym, ze priedusky a pluca su vzdy ciste a vytery su vzdy negativne. Proste len to zatekanie a lepkave sople, nic viac nic menej. Vzdy to zacina nadchou. Ale bez teploty. Tak ak nema vaznejsie problemy, len vydrzat, imunitka pracuje. Nas mal z toho zatekania aj hrozny kasel a vidis, virus, ziaden bacil. Ale pozname to veru tiez. Maly je jaslickar.