Ako dlho mali vaše deti teplotu pri chrípke?

31. jan 2024

Ahojte maminky, prosim vas mala uz od soboty ma teploty najprv kazde 4 hodky naprv 37.8 v noci az okolo 39.3. Vyzera to na chripku co tu uraduje kedze im koli tomu zavreli aj skolku.Nurofen paralen zabrali a ked bola bez teplot bola ok, dnes to je 5 den, a od obeda opat teplotuje aktualne 38. Vcera uz nemala teplotou takmer 15 hodin uz som myslela ze to konci a dnes opat. Ma suchy kasel dusivy davam sinecod. Robila som jej crp ma len do 10. Nasej dokine sa dovolat je nemoznw maju toho moc a telefon vyveseny cely den. Zatial liecim doma kedze som myslela vcera ze to uz slabne ale teraz fakt neviem ci uz netreba ist ale zase cakat pol dna v cakarni a schytat tam dalsie smakocinky plus som chora aj.. kedy teploty vasim drobcom zacali prechadzat?

compra
31. jan 2024

Moj mal teploty od nedele do stvrtka. Stvrtok nic a v piatok vecer zas 38.5. Celu sobotu este. V nedelu uz nic. Tiez chripka.

autor
31. jan 2024

@compra boze chudiatka dobre ich to potrapi😰

moin2009
31. jan 2024

Môjmu synovi začali teploty štvrtok ráno a skončili v stredu. Mal aj ATB lebo mal crp už vyssie

compra
31. jan 2024

Aj mna to zmohlo. Ja som vsak mala,teploty len 2 dni a potom uz len kasel. Unavena som vsak este tyzden po.

tehotna40
31. jan 2024

Prešli sme si tym nedávno ,dr povedala že je teraz taka riadna chrípka, že aj 8-9 dní majú deti teploty. Syn mal 7 dní, na osmy len zvýšenú. Dcéra 5 dní. Spali asi 4x za deň, nonstop unavení.

autor
31. jan 2024

@tehotna40 ano presne moja 3 rocna je jak vrtula a zaspava o pol10 a teraz chudiatko aj tri styrikrat za den spi a sama sa pyta spat a iu aj teraz aktualne buva. 1.1. Sme prekonali covid to som ani nevedela ze jej nieof bolo sem tam kasel a ja odpalena doteraz bola som aj na plucnom kasel taky aky som v zivote nemala a stale som neni fit a teraz zase nadchu kycham vsetko ma boli cize uz to ide aj na mna.. od zaciatku roka nonstop chori vsetci doma😰

autor
31. jan 2024

A este k tomu som jej na krku pri usku na hlavke a dokonca ako su rebra smerom od pazusky nahmatala zdurene uzlinky. Nie su velke ako hrasok ale uz tiez rozmyslam nad vselicim snad to je len z tej hroznej virozy..

babulkomale
31. jan 2024

Syn mal 4 dni styridsiatky. Lekarka povedala, ze uz sme aj zabudli, aka je chripka hnusna choroba.
Ze je to normalne mat take teploty aj tyzden.

jexica
31. jan 2024

od stvrtka mame teploty a nema to konca 😕

tehotna40
31. jan 2024

Moja mala tiež tie uzliny zväčšené, na krku na jednej strane ma uz asi mesiac, dr povedala ze je to ok ze telo bojovalo s vírusmi, lebo tiež sme si toho prežili za november /december dosť (črevná, covid, chrípka,laryngitída), teraz majú zasa sople našťastie bez horúčiek. Keby teploty neprechádzali radšej zájdite k lekárke, keď budete aj dlho čakať, hlavne pre tvoj kľud. Nech vám to rýchlo prejde a uz len veľa veľa zdravia.

autor
31. jan 2024

@jexica no teraz som ju bola odmerat ze 40 skoro som odpadla to som este nevidela na teplomeri😰ale nezdala sa mi taka horuca dala som ju cikat napila sa a potom 38.6 tak tie teplomery dotykove skace to otrasne. Ale nurofen uz aj isiel och toto nema konca veru

autor
31. jan 2024

@tehotna40 joj malinke a teda aj mamina klobuk dole tieto choroby daju zabrat detom aj maminam. No asi skocim lebo ma to desi kazdy den prinesie nieco nove vcera kaslala ale nenormalne chudatko tak sucho bez prestavky ale do vecera bola bez teploty. Dnes kasle menej teraz vobec a zas teplota😵‍💫

27melka
3. feb 2024

Ahoj moja dcéra mala teraz 6 dni teploty vysoke s crp pod 5.Po 6 dňoch bez teploty