Ako dávkujete Espumisan L?

kikaski
29. apr 2013

Ahojte dievčatá, naša malá ma 6 týždňov a stále večer plače, krčí nohy, predpokladám, že ju bolí bruško...cez deň je celkom v pohode, aj v noci spí...skúšala som už Infacol, ale nezmenilo sa nič...teraz sme kúpili Espumisan, ale neviem ako to je tam myslené 25 kvapiek...raz za deň ? zatiaľ jej dávam do každej dávky mliečka 5-7 kvapiek a neviem, či to robím dobre....máte skúsenosti ??? ďakujem krásne za každú radu.

dennissa16
29. apr 2013

Ahoj. Ja som dávala synovi Espumisan L- pred každým kojením 25 kvapiek. Alebo podobné kvapky Sab simplex 10 kvapiek pred každým kojením. Ale nekombinuj ich. Dávaj len jedny z nich. A po čase môžeš prestriedať a uvidíš.

ivanakal
29. apr 2013

Ahoj. nam velmi pomohol Espumisan. Malemu sa po nom vzdy ulavilo. Ja som mu tu davku vzdy rozdelila, ze bud som mu dala 2 krat denne po 12 (13) kvapiek, alebo 3krat denne 8 kvapiek. Alebo potom pred spanim celych 25. Ja som to pochopila tak, ze tych 25 kvapiek za den by sa nemalo prekrocit a uz je jedno ci ich das naraz alebo rozdelis. Moj nazor 🙂)

miriamsipecova
29. apr 2013

ahoj, my sme tiež dávali pred každým kojením 25 kvapiek 🙂 akurát v noci sme si dávali pauzu

grundia
29. apr 2013

Davali sme Espumisan vzdy pred kojenim,dokonca aj v noci,25kvapiek.Nedavali sme do mliecka,kupili sme kvapatko a nechali ju to vycuckat,rychlo si to vtiahla 🙂 .
Sab simplex by som nedavala,mas malicke babo este,ako pisu aj na obale,pockat aspon do 2mesiaca a tam je to tusim od 3tieho.
Ale ak ma problem hlavne vecer,tak jej davaj tych plnych 25kvapiek.