Ahojte dievčatá, naša malá ma 6 týždňov a stále večer plače, krčí nohy, predpokladám, že ju bolí bruško...cez deň je celkom v pohode, aj v noci spí...skúšala som už Infacol, ale nezmenilo sa nič...teraz sme kúpili Espumisan, ale neviem ako to je tam myslené 25 kvapiek...raz za deň ? zatiaľ jej dávam do každej dávky mliečka 5-7 kvapiek a neviem, či to robím dobre....máte skúsenosti ??? ďakujem krásne za každú radu.
Ahoj. nam velmi pomohol Espumisan. Malemu sa po nom vzdy ulavilo. Ja som mu tu davku vzdy rozdelila, ze bud som mu dala 2 krat denne po 12 (13) kvapiek, alebo 3krat denne 8 kvapiek. Alebo potom pred spanim celych 25. Ja som to pochopila tak, ze tych 25 kvapiek za den by sa nemalo prekrocit a uz je jedno ci ich das naraz alebo rozdelis. Moj nazor 🙂)
ahoj, my sme tiež dávali pred každým kojením 25 kvapiek 🙂 akurát v noci sme si dávali pauzu
Davali sme Espumisan vzdy pred kojenim,dokonca aj v noci,25kvapiek.Nedavali sme do mliecka,kupili sme kvapatko a nechali ju to vycuckat,rychlo si to vtiahla 🙂 .
Sab simplex by som nedavala,mas malicke babo este,ako pisu aj na obale,pockat aspon do 2mesiaca a tam je to tusim od 3tieho.
Ale ak ma problem hlavne vecer,tak jej davaj tych plnych 25kvapiek.
Ahoj. Ja som dávala synovi Espumisan L- pred každým kojením 25 kvapiek. Alebo podobné kvapky Sab simplex 10 kvapiek pred každým kojením. Ale nekombinuj ich. Dávaj len jedny z nich. A po čase môžeš prestriedať a uvidíš.