Ako dávkovať Infants dophilus dvojmesačnému bábätku?

hexina
14. aug 2013

ahojte, predpisali nam tieto probiotika no nepovedali davkovanie...babatko plne kojim a neviem kolko odmeriek a do cca kolko ml mlieka to zmiesat...tak isto neviem ci to dat pred kojenim alebo po kojeni...je mi tazko to dat po kojeni lebo neviem si predstavit ako po sani do nej narvem dalsie ml mlieka...ako ste to riesili vy?
dakujem

ganesh
14. aug 2013

Ja davam jednu odmerku jedenkrat denne, rozmiesam v prevarenej dojceneckej vode, natiahnem do striekacky a pomaly malinkej (7-tyzdnovej) dam do pusy. Vody staci skutocne velmi malo ...1ml ... Tak isto si mozes odstriekat mliecko a rozmiesat... Davam jej to pred krmenim (plne dojcim).

mata90
14. aug 2013

my sme užívali tak ako je napísané na obale, tak nám povedala aj doktorka, od 0-6 mesiacov je pol odmerky, od 6 mesiacov jedna odmerka, a tiež sme to dávali do mliečka, alebo do prevarenej vody buď lyžičkou alebo striekačkou

palomka
14. aug 2013

ja som davala do vody, do mlieka, na lyzicku, do flasky, kdekolvek 1 odmerku. je jedno ci po jedle alebo pred jedlom. staci hoci na lyzicku dat vodu a potom probiotika a rozmiesat. 🙂