Ahojte 🙂 prosím Vás ako často ste dávali bábätku kvapky sab simplex? Neviem ci ich dat len keď mu bude zle alebo každý deň. V prípade ze každý deň koľko krát denne ste dávali? Pýtam sa preto ze my máme bolesti tak každý druhý tretí deň a neviem ci mu to mam dávať aj keď mu nič nie je. Ďakujem za odpovede 🙂
@zuzka0601 precitaj v návode ale môžeš do každého papani len si ustriehni za deň koľko dáš je tam iste obmedzenie
Ja som dávala ráno a večer, tiež som dojčila. Je to na prírodnej báze takže mu s tým neuškodíš. Ak chceš aby bolesti bruška zmizli, tak je potrebné užívať pravidelne, aby tá bolesť ani neprisla. Ja som synovi dávala asi 3 týždne takto, potom som skúsila vysadiť a už nebolo treba. Teraz má rok a pol, začína mať problém s kakaním, tak som znovu nasadila, teraz už nedojčím tak dávam vždy predtým ako ide piť vodu (ráno a večer)
Mne kázala lekárka kľudne aj pri každom jedení keďže sme boli na umelom mlieku. Jasom zvykla dávať tak trikrát za deň, lebo naši nemali nejake silné koliky