Už som zúfalá prosím poraďte mám 15 mesačné dieťa, chytil nás sopel kašeľ atď. Ale mám problém dostať do neho sirup na kašeľ. Skúšala som dať do cumla od fľaše od mlieka aj od vody, skúšala som to nasilu, že som ho chytila a stretla mu to do úst. Proste vždy vždy to vypluje. Nemáte nejaké triky ?
Či mi ostáva len dať to do mlieka ráno a dať trochu s mliekom aj cez deň ?
Striekačky a stretnúť do zadu úst, prehltnúť, vyberieš, dáš čaj... takéto veci sa neriedia v čajoch, mlieku.
Ja davam do caju, ked necgce caj dam do dzusu trn vypije ani nevie ako
Určite nie do mlieka
Nabrať do striekačky alebo odmerky od Nurofenu a streknúť opatrne postupne do líca, nie do hrdla - to vyvoláva zvracanie.
Dať zapiť dostatočným množstvom tekutin
Mne to tiez nechce z tej striekacky. Ked jej ho dam na lyzicku tak ho zje😁
@simca06022011 a mozem sa spytat, preco sa neriedia v caji napr?
@lili929 lebo nevieš koľko lieku vypije.
@simca06022011 ale ked dam do deci caju a vypije vsetko, tak potom by to malo byt ok, nie?
Aký typ kašľa ma? Ak ma vlhký (vykasliava) tak skúste kupit Solmucol prášky. Da sa oklamať, ze je to džús, lebo to tak vyzera aj chuti.
Do dzusu. Kludne aj tie sracky typu capri sonne plne cukru. Nas miluje hociaky dzusik neriedeny presladeny, dam aj do pohara kludne so slamkou a tam mu zakamuflujem liek a vypije to. Ide len o to dostat to do neho.
Ano, co sa tyka liekov, tak tam proste musi - mozes davku rozdelit na 2 - 3 casti napr a odstupom 5 -15 min al len nestriektnut vsetko naraz, nechat prehltnut na viac krat... ale akonuz bolo napisane, tak striekacka a strieknut do boku / licka, hlavku do mierneho zaklonu
Niektoré deti to zvládnu zo štamperlíka... ty si naleješ niečo iné, štrngnete si a obaja vypijete...
naber do striekacky "zasadni" dieta a strekni do lyca, nechaj striekacku v ustach aby nemohlo zavriet uplne pusu a vyplut par sekund pockaj ono prehltne odkasle si a mozes vytiahnut von a sirup je prehltnuty, daj zapit vodou