Ako dať antibiotiká?

27. mar 2022

Poraďte finty ako dať antibiotiká 19 mesačnej keď je to boj...už neviem ako dávam akože čoko a šupneme.antib,v striekacie jednej mlieko v druhej liek,či len na silu?

kacena4
27. mar 2022

atb su trpke takze jedine nasilu v tomto veku este nevysvetlis, striekacnu striekaj do lica nie do stredu pusy a pockaj kym prehltne potom daj zapit cim len chce (mlieko moc nie je vhodne je hustejsie ako voda zle sa prelachuje pusa) skor cistu vodu drzim palceky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. mar 2022

@kacena4 diky tak to robím do líca,len niekedy kus vypluje a musím dať 1 ml znova atď tak dúfam že dostane celú dávku a záberu....hrôza

luccija
27. mar 2022

To bola moja nocna mora do 5-6 r.
Ja som dávala do fľašky s trochou čaju, alebo nasilu neznášala som to.Lekarka mi radila chytiť nos a tak streknut len moja to vyplývala

autor
27. mar 2022

@luccija veď to vyplýva to...aj na teplotu len cipok dávam lebo všetko vypluje

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. mar 2022

@viestta skúsim dik, dnes vecer hodinu som dávala jooj a to ešte sme len na začiatku

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
27. mar 2022

Drzim palce, mojmu sme aj nasilu, a vzdy vsetko vyzvracal, nikdy ziadne atb v sirupovej forme nedouzival. Teraz ma 14r a ziadny sirup nevypije, ako ani ja.

autor
27. mar 2022

@20erika07 a ako ste mohli dávali? Introverzme či?

20erika07
27. mar 2022

Zo zaciatku rozdrvena tbl v tekutine a neskor sa naučil prehltat tbl. On si este aj teraz v ustach rozhryzie paralen a tak vypije fuj

svetlana16
27. mar 2022

Ja im pri tom zaklonim este hlavu aby som im to trocha znemoznila - vypluvnut to... Ale casom sa naučili ze im nechcem zle, vzdy som im to povedala co im dam, rychlo zapije vodicku... A casom pekne otvorili usta a neboj to boj 🙂 drzim prty

kristina2412
27. mar 2022

My sme museli podplácať 🙈to bol jediný spôsob ako ich do nej dostať, mala okolo 2 rokov , v jednej ruke lyžička lepsej verzie "nutely" , v druhej ATB, ak ich zjedla , tak dostala. Potom často krát ešte spomínala aké je to dobré byť chorý 🙄

smajluska
28. mar 2022

Zamiešajte s roztlačeným banánom. Ja som tak dávala synovi atb a ani o tom nevedel. Skúste.