Poraďte finty ako dať antibiotiká 19 mesačnej keď je to boj...už neviem ako dávam akože čoko a šupneme.antib,v striekacie jednej mlieko v druhej liek,či len na silu?
@kacena4 diky tak to robím do líca,len niekedy kus vypluje a musím dať 1 ml znova atď tak dúfam že dostane celú dávku a záberu....hrôza
To bola moja nocna mora do 5-6 r.
Ja som dávala do fľašky s trochou čaju, alebo nasilu neznášala som to.Lekarka mi radila chytiť nos a tak streknut len moja to vyplývala
@luccija veď to vyplýva to...aj na teplotu len cipok dávam lebo všetko vypluje
@viestta skúsim dik, dnes vecer hodinu som dávala jooj a to ešte sme len na začiatku
Drzim palce, mojmu sme aj nasilu, a vzdy vsetko vyzvracal, nikdy ziadne atb v sirupovej forme nedouzival. Teraz ma 14r a ziadny sirup nevypije, ako ani ja.
@20erika07 a ako ste mohli dávali? Introverzme či?
Zo zaciatku rozdrvena tbl v tekutine a neskor sa naučil prehltat tbl. On si este aj teraz v ustach rozhryzie paralen a tak vypije fuj
Ja im pri tom zaklonim este hlavu aby som im to trocha znemoznila - vypluvnut to... Ale casom sa naučili ze im nechcem zle, vzdy som im to povedala co im dam, rychlo zapije vodicku... A casom pekne otvorili usta a neboj to boj 🙂 drzim prty
My sme museli podplácať 🙈to bol jediný spôsob ako ich do nej dostať, mala okolo 2 rokov , v jednej ruke lyžička lepsej verzie "nutely" , v druhej ATB, ak ich zjedla , tak dostala. Potom často krát ešte spomínala aké je to dobré byť chorý 🙄
Zamiešajte s roztlačeným banánom. Ja som tak dávala synovi atb a ani o tom nevedel. Skúste.
atb su trpke takze jedine nasilu v tomto veku este nevysvetlis, striekacnu striekaj do lica nie do stredu pusy a pockaj kym prehltne potom daj zapit cim len chce (mlieko moc nie je vhodne je hustejsie ako voda zle sa prelachuje pusa) skor cistu vodu drzim palceky