Ako čistíte deťom uši? Máme doma škôlkara, od mala mu ich len vytieram po kúpaní uterákom, tak mi to kázala obvodná, nikdy sme nemali s tým problém. Ale v poslednej dobe mu vidno voľným okolo že má v uchu grče mazu, je to nechutne akoby som ho neumyvala. Proste sa mu toho začalo robiť oveľa viac ako predtým. Tyčinkou mu to čistiť nechcem, to mu tam budem len zatlačat, rozmýšľam nad sprejom alebo mi prosím poraďte čo používate vy a je to účinné. Ďakujem
Chodime raz za 3-6 mesiacov na preplach na usne, ako kedy stihame... doma to clovek len pokazi... sprej nam tiez povedal, ze su na to este maly, ze najskor od 10 rokov... Inak po kupani len utriem co vidim v usku... mladej minuly mesiac vytiahli s ucha normalne taku perlu obalenu mazom, mna skoro vystrelo...keby tam nejdeme preventivne, boh vie, ako by to skoncilo, ani nam to nepovedala...
mojim sa toho tvori vela a casto. Tak im to kazdy den len malickom povytieram, starsi si to robi sam. tak nam povedal orl lekar, ze len vonkajsi zvukovod takto vytriet. Nie je to ziadna hanba, tak sa im to tvori, je to prirodzene.
ja detom necistim nakolko som si sama narobila problemy a ekzemy v uchu. Cisti im len manzel aj to len raz tyzdenne im vytrie co vidno, ziadne ze donutra cistit
@veronika4495 keď sa použijú tie detské tycinky nič sa nezatlaca netreba z toho robiť paniku.
@nikpa niektorým deťom sa tvorí veľa mazu skús na vatový tampón na odlicovanie dať pleťovú vodu a s tým.Alebo večer v spánku ja som to od malička robila tyčinkami a brala to už ako bežnú vec
Cistim vo vanicke usko namocenou plienkou a tesne po kupeli detskou tycinkou.
Cistim tycinkou a nic dnu nezatlacam, len zlahka zotriem maz z okraja po kupani.