Ako chrániť bábätka pred komármi?

vera1132
24. máj 2011

ahojte, prosím vás neviete mi poradiť či je raid proti komarom do elektriky aj pre bábätka?
alebo môže sa používať ten klasicky? neublíži im to? už sa pomali ale isto blíži obdobie komárov, tak sa pytam. za všetky reakcie budem moc vďačná.
dakujem

evickapooh
24. máj 2011

prave som chcela vlozit otazku ohladom elektrickych[tekutych]odparovacov,ja uz 3 rok pouzivam tekuty odparovac biolit niekedy raid....aj v detskej izbe lebo na krabici nebolo napisane ze nie je vhodne pre deti,,,a vcera som bola v obchode pre nahr. napln a nemali ani raid ani biolit len bros-nova znacka s rovnakou ucinnou latkou-podla predavacky a na krabici citam ze nie je vhodny ho pouzivat kde su deti ,a alergici...mohla som uskodit detom?ako by sa to prejavilo?nemali ziadne respiracne problemy...alebo to moze mat aj nejake neskore nasledky?

bibap
24. máj 2011

ahojte, odkedy mame namontovane sietky ani jeden komar nevletel k nam do bytu... preto raid ani nepotrebujeme... a ked sme vonku s malou, je este svetlo a tak este komare nelietaju..

maryanna
24. máj 2011

do zastrcky nonstop dychat taky humus by som nenechala ani dopelým nie to dieťaťu, fuj............

andysok
24. máj 2011

Je to úplne v pohode ak by sme mali stále dávať pozor tak nám s deti vyrastu alergici s oslabeniu imunitou .... Raid je v pohode aj pre deti aj pre dospelého nemaznavehiočloveka ;)

zivika
25. máj 2011

v baumaxe maju lepiace sietky na okna za par supiek a mas pokoj...ja by som elektricke odpudzovace nepouzivala, ked sme este nemali mimi, muz to kupil, uplne ma z toho rozbolele hlava...takze pri babatku urcite nie, aspon teda podla mna...ked je tam latka, ktora zabija zivocicha, aj ked takeho malickeho, dobre ucinky na ludi urcite nema...