Ahojte,ako casto vam toto svinstvo nosia deti zo skolky? Ja som to mala za posledny rok dvakrat,stale to je akoby vo vzduchu a mam pocit ze kazdy grca. Dieta mi zacalo chodit do skolky a ja sa desim toho ze bude mat casto tieto grcacky a ze to potom schytame doma vsetci...
Črevnú vurozu vôbec nemusia doniesť deti, a už vôbec nie len zo škôlky. Ktorýkoľvek clen domácnosti ju môže chytiť takpovediac kdekoľvek.
1x do roka mame doma ocistu. Zacne to skolkar. 🙂
Za 4 roky v škôlke nedoniesla ani raz 😉
Nikdy ju dcera zo skolky nepriniesla..
Za 4 roky “skolkarskej kariéry” ani raz, raz “doniesol” manzel rotavirus, my sme sli umrieť, dieťaťu nič nebolo…
Syn nedoniesol zo škôlky ani raz grcacky ani iné sra,,ky a dcéra doniesla raz aj to už bola predskolacka rotavirus .Deti boli zle na Tom my s mužom kúsok lepšie .tak nemusí vôbec doniesť také veci domov zo škôlky
Za rok 2x
Nikdy. Mozte byt aj vy prenasaci.
Nosila mi to vždy na jeseň a jar, také 24 hodinové virozy. Momentálne to nosím z prace ja, ako prenášač, vždy to schytá chudák muž.
My sme nič také doma nemavali až kým malý nenastupil do škôlky. Potom sa začal nekonečný kolotoč, chorý je minimálne 1x za mesiac a každá jedna choroba sa začína tym, ze ho bolí brucho. Neskôr nastúpi aj teplota a vracanie. Ja s mužom sme neboli chorí roky ale tieto škôlkarske virózy si tu točíme medzi sebou dokola. Mladší syn samozrejme ten chytí tiež vždy všetko. Zo škôlky sme mali už aj salmonelu, nie len obyčajné virózy. Ale 90% sa to týkalo vzdy aj brucha, teda hnačka, vracanie, kŕče. A sopel a kašeľ to už ani neratam 🤦 Vždy keď ho vediem po chorobe do škôlky, normálne mám výčitky, že ho vedome a dobrovoľne zase idem dať si tej ,,jamy levovej,, 🙄😄
Zo škôlky sme mali všeličo, ale vracanie a hnačky nie.
Kadečo ale toto zatiaľ ani raz
1 - 2x za rok
Minimalne 1 a max 2x do roka. 😂