Ako často ste chodili do detskej poradne?

zuzulik236
22. jan 2015

ahojte maminky dokedy ste chodili s babatkami do poradne?? a ako casto?? my sme boli od narodenia po 5mesiac kazdy mesiac a potom mi dr povedala ze viac netreba... osobne sa mi to zda velmi skoro... s pordane nas vyradila v podstate potom co som odmietla dat diata zaockovat kvoli soplikom a neskor som bola chora nikolko krat ja s horuckou.... nezda sa vam to pritiahnute za vlasy???

monicm
22. jan 2015

@zuzulik236 nerozumiem,ako vás mohla vyradiť z poradne,netuším,ako to chodí u vás,ale u nás poradňu robí tá istá lekárka,ktorá dieťa aj normálne ošetruje ak je choré.poradňa sa do 5,príp. 6 mesiaca robí raz mesačne,potom myslím každý druhý mesiac a po roku každého polroka,potom už raz za rok,prípadne tak sú očkovania,to že dieťa nie je zaočkované ak je choré,prípadne je chorý rodič je úplne normálne a žiadny normálny lekár s tým nemá problém,pretože by zvyšoval riziko nežiadúcich účinkov. priznám sa,že som trošku z tvojho príspevku mimo a som zvedavá,čo ti napíšu iné žienky 😨

zulu19
22. jan 2015

my sme boli na poslednej poradni v 15.mesiacoch a na dalsiu nas pozvu v 3.roku, inak dovtedy to bolo pravidelne kazde 1-2 mesiace..
A pri jednom ockovani mala moja mala sopliky a pri druhom sme isli necakane na dovolenku, tak nas presunula doktorka na iny datum bez problemu..
Asi by som zmenila doktora..

zuzulik236
autor
22. jan 2015

ved to som si myslela aj ja alr dr vravela na posled.poradni ked jej dala asi treti termin na ockovanie ja som sa tam lendva dovliekla s horuckou ocividne to bolo na mne vidiet dr sa ma pytala kde som tu hroznu virozu chytila ze maku nebude ockovat ked som sa opytala kedy zasa do poradne tak povedala ze uz netreba chodit..... planujem zmenit dr hlavne potom co mi vcera povedala ked som prisla s chorym diatatom ktore ocividne vrieskalo od bolesti ( nic ocividne co by som na nej okrem horucky ja videla) popocuvala ju pozrela do hrdla ze ok a to ze vrieska na to si mam proste zvyknut..... len som chcela vediet ako je to s poradnou aby moc neprotestovala ked pojem prec.... dakujeeem za vsetky rady 🙂

martina040611
22. jan 2015

Tiez sme chodili do 15.mesiaca kazdy cca 1mesiac vacsinou podla ockovania (my sme ockovanie rozdelili tak ze kazdu nozku ockovala zvlast takze preto castejsie) a najblizsie kazala v 3.rokoch. Kedze sme zatial relativne zdrava, odvtedy sme neboli.