vie mi niekto prosím poradit, ako casto mám synovi potierat potnicky tým ruzovým roztokom?
sixinka - rob to ako slbučko ružový obklad- napr. 3 x denne na 10 min a potom dôkladne jemne vysuš - je to na dezinfekciu, potničky musia byť inak v suchu - preto je dobrý pokiaľ nemokvajú napr. sudocream
Ahoj sixinka,hypermangan stači pridat do vaničky s vodou ked maleho kupeš asi na špic noža len maličko.Ja som to tak robila a je to vyborne na potničky,zapareniny.Alebo potničky stači potrieť benzoliehom aj to mam odskušane.
ja mam uplne rovnake skusenosti ako polana
My sme sa tiez kupali v porodnici v hypermanganovom roztoku, vodicka ale musi byt slabunko ruzova. A hovorili ze tak 2x do tyzdna ju mam v tom okupat, ked bola vyhadzana.
ja neviem, olinko to ma po celej hlave a na tvaricke a aj ked mu to vzsusujem hypermanganom, stale to tam ma, dokonca asi aj viacej. je cely suchy. supinaty. a sem tam ma take zlte osusene ako zaschnuty maz. to ma pod nosom,na usiach a cele. asi budem musiet s nim ist ku koznemu
Ahojte, mám taký malý problém....syn má kiahne a lekárka mu dala namiesto púdru HYPERMANGÁN. Je to bezpečné? Vyzerám ako divná mama, ale u lekára bol s malým manžel, lebo som bola na služobke.
Ahojky prosim Vas, po hypermanganoom kupeli mam drobca oplachnut cistou vodickou? Osprchnut ho?
nana, je to bezpečné, dnes sa už od púdru ustúpilo 😀 , takto sa to mení 😀 , ale roztok urob slabo ružový
pammy - neopalchuj - slabo ružový a bez opalchu, on je na dezinfekciu
annag ďakujem veľmi moc, trošku ma to vyplašilo, a malý má plné ústa toto, mandle no katastrofa ☹
keby mohol, tak v tom kúpele aj spí 🙂
my sme v tom kúpali v nemocnici, len som trochu prekvapená z toho, že tam toho hodili do vody ajajáj, voda fialová, asi im to bolo jedno. A ako vidím, annag - skúsená žienka 😉 radí roztok slabo ružový, tak chudáčik môj malý, čo ho chceli ako vydezinfikovať? Dúfam, že to množstvo vo vode v nemocke nevadilo...
Je to ok ak sa dietatku dostane trosku hypermanganovej vodicky pri kupeli aj do ust? Lebo asi moju malu nezastavim aby si nevkladala hracky do ust 😉
Mne kazala doktorka kupat nozky v hypermangane, dcerke sa uz asi mesiac zacala odierat kozicka na palcoch na nohach,je to vraj z chodenia a citlivej pokozky.Stretli ste sa uz s tym niekto? Je jedno ci chodi bosa, v topankach,papuckach.ked vela chodi vracia sa jej to.
A este otazka mam z toho hypermanganu cele prsty pofarbene.S cim to ide dole??
ahojte mozem pouzivat hypermangan pri 2 mesacnej dcerke a dat jej ho do kupela?ake mate s tym skusenosti..ma dost vela vyrazok a vraj to pomaha
Ahojte poprosím vás o radu, ake máte skúsenosti s kiahnami a hypermangánom? Mladšia dcéra ich má hrozne vela a už neviem ako by som jej to ulahcila, tak chcem vyskúšať aj túto variantu.
ahojte potrebovala by som poradit či sa može použivat hypermangán aj na zapareniny???
porosim o radu mala ma kiahne a poradili mi ze ju mam kupat v hypermangane a neviem ako casto niekto vravi ze to skodi a dakto ze v pohode.tak chcem poradit ako casto ju v tom mozem kupat vraj to dobre tie kiahne vysusa a vraj aj menej svrbi co je na tom pravdy.
Ked mal nas Prokopko este v porodnici alergiu na plienky Happy, sestricky ho 5 dni kupali v hypermangane a alergia zmizla. Dnes mame rok a dostali sme ovcie kiahne...kupem ho 3 x denne v slabo fialovkastom roztoku hypermanganu a po 5 dni su kiahne krasne zasusene a odlupuju sa same. Tento roztok sa nam urcite dostal aj malinko do ustociek, alebo na tvar, ale je to v poriadku. Vzdy si vsetko prestudujem, netestujem to na vlastnych detoch. A na zaver ....ODPORUCAM HO PRI KOZNYCH PROBLEMOCH, ALERGIACH A KIAHNACH.
@ppetrikova Ahoj, chcem sa opytat ci po kupeli v hyprmangane sa treba niecim natriet alebo to nechat len tak suche.. chytilas om od deti chorobu ruky nohy usta, po rukach a nohách mam same pluzgiere a strasne to svrbi tak rozmysalm co s tym, ide ma porazit.
ahoj....po kupeli v hypermangane netreba s nicim potierat....
@sixinka ahoj, je to už síce riadna doba ale dopatrala som sa k tvojmu problému a my máme to iste. Ako si to nakoniec vyriešila? Co vám pomohlo?
Ahoj sixinka,mi sme na potnićky nepoužívali nić,len som poutierala čistou vodou a nechala voľne vyschnúť.Alebo som ich môžeš potrieť úplne slabućkou vrstvou sudocremu alebo imazolom.Nam to zaberalo.Hapermangán sme používali pri oplachovaní zadočku ,lebo sme prišli z pôrodnice zapareným až do krvi.Oplachovala som zakaźdým,keď som prebaľovala.