Ako často odsávate sopeľ deťom?

punkerka2510
30. nov 2021

Ahojte Ako často odsávať deťom z oblečenia moja 9 mesačná dcéra to má prvýkrát tak neviem ako často je to mám odsávať chcem začne kašľať a zase má plný nos a ostávam jej to hlavne keď spí lebo cez deň držím nasilu a kričí ale tak odsávanie aj tak ako často jej to treba odsávať na vami aj morskú soľ aj kvapky do nosa a potom to hneď odsajem ako je to dám ale stále sa jej to tvorí A už aj kašle bojím sa

marianna_peskova
30. nov 2021

Takto malému synovi som odsávala hlien vždy, keď som po prvotnom odsaní a aplikácii nosných kvapiek zistila, že už stratili účinnosť. Teraz, keď je starší (tri roky), mu hlien odsajem iba pred spánkom a dám mu kvapky. Inak mu nechám hlien prirodzene vytiecť.

macica1706
30. nov 2021

My máme tento problém od prvého zubku. Odsavam ráno na obed a večer pred spaním. Pod madrac som dala tenký vankúš aby mal hlavičku vyvýšenu a nezatekal mu spolik,v izbe ma odparovac z eukalyptovym olejom a používam len morskú vodu do nosa.vzdy nam táto "kúra "pomoze.

nika23t
30. nov 2021

@punkerka2510 ja som odsavala vždy, keď mala dcérka plný nos. Nie pred spaním, ale vždy. Ona bola pokojnejšia, lepšie sa jej dýchalo a nebola nervozna. Ak to bolo potrebne, aj každú hodinu. Aj dospelému je neprijemne fungovať s plným nosom a neviem si predstaviť, že by som tak nechala seba, že si uvoľním dutiny len párkrát za deň počas nadchy.