Ako často môžem dať 5-ročnému synovi Kinedryl?

4. jan 2025

Ahojte ako často môžem dať 5 ročnému synovi kinedril od nevoľnosti? Ja som nenašla ako často to môže mať. Dala som mu o jednej v noci a o desiatej pred obedom a teraz by som chcela okolo siedmej večer štvrtku môžem mu dať lebo neviem koľko toho za deň sa môže.

huxy
4. jan 2025
autor
4. jan 2025

@huxy no toto som čítala ale nechápem to. V rozostupy troch hodín dvakrát? Ale ako dlho napríklad aj ďalší den? Čiže keď mal o jednej v noci a o desiatej tak o siedmej večer môžem dať však

anavixy
4. jan 2025

Tak zalezi na co mu to davas. Ma virozu a zvracia ci tolko cestujete? Ano, mozes mu ich v taktomto rozostupe davat aj dva dni po sebe.

idamia
4. jan 2025

Pri virusovej enteritide sa kinedril podla mna nepodava. Je to liek na kinetozu.

anavixy
4. jan 2025

@idamia ale podava a s dobrym ucinkom.

idamia
4. jan 2025

@anavixy Fakt? To pocujem prvykrat.

autor
4. jan 2025

@anavixy má virózu a vracia

autor
4. jan 2025

@idamia no nám kedysi aj na pohotovosti povedali že môžeme dávať

kavasmliekom
4. jan 2025

To ti kázala dávať doktorka? Veď to musí potom spať vkuse.
Neskúšal ste smectu a Coculine?

zuzkaa1991
4. jan 2025

Hylak kvapky by som skusila ....zalezi ci hnackuje alebo grcka podla.toho by som dala.lieky kinedryl by som.nedavala.ano.mozno raz dvakrat.prvy den (zo zúfalstva vyskúšať) ale urcite cierne uhlie smectu
hylak kvapky probiotika pri hnacke
pri grcani hylak GASTROCYNESINE tasectan teraz to.pouzivala.svagrina co mal virozu synovec

autor
4. jan 2025

@kavasmliekom nekazala kedysi ale povedala že môžeme dávať a nie nespí po Tom driemal len na obed inak nie veď mu dávam štvrť tabletky

autor
4. jan 2025

@zuzkaa1991 vôbec nehnackuje len vracia

autor
4. jan 2025

@zuzkaa1991 to som myslela len dnes ten kinedril možno by sa aj lepšie vyspal lebo minulú noc bol od jednej hore a v podstate nespal lebo stále vracal

kavasmliekom
4. jan 2025

Synovi 5r dávam keď ideme 3h a viac autom štvrť tabletky a spi hneď.
Ja keby mi dieťa zvracalo viac ako deň, išla by som na pohotovosť, alebo aspoň zavolala. A dávala niečo iné, nie kinedryl.

zuzkaa1991
4. jan 2025

Ak grcka cely den od noci neudrzi ziadne tekutiny doteraz zoberte moc a chodte na pohotovost daju infúziu proti grcaniu moze byt dehydrovany a to je pre.dieta nebezpečné
Svagrina tak sa dostali na Mikuláša do nemocnice ked maly uz neudrzal v sebe žiadnu vodu nakoniec mal nejaku bakteriu takze mu davali infúzie

autor
4. jan 2025

@kavasmliekom
@zuzkaa1991 on už od obeda nevracia skôr som to chcela dať skrz nevoľnosť ale ďakujem. No a to je pekné že tebe spí ale moje deti také nie sú môjho mladšieho nemohli uspať ani pri mri

kavasmliekom
4. jan 2025

Tak mu nedávaj preboha kinedryl keď nezvracia. Už mi stačí kludovy režim.

zuzkaa1991
4. jan 2025

Probiitika urcite ale hylak ktory opat je dostupný na sk urcite by.som to dala nech sa zacne obnovovat v traveni všetko 😇vela energie prajem pri zotaveni.;)