Ako často inhalovať? Syn (4) je chorý a Dr nam kázala inhalovať vincentku no nespýtala som sa ako často to treba. Maly ma dýchanie čisté len je zachripnuty a občas kašle. Ďakujem
Tych 15 20 minut 2 3 krat denne.
Môj syn chodí každý rok na liečenie a tam sa inhaluje každý deň po 7 minút... pri chorobe 3 x denne po 7 min 🙂 ak máš doma ambrobene tak mu tam kvapni 2 kvapky ... rýchle uzdravenie ...
pri "obyčajnom kašli" nám Dr. káže inhalovať 3x denne, keď mal syn zápal pľúc, tak 5x
Môj syn mal neskutočne silné záchvaty, jedine, co mu pomáhalo a veľakrát zachránilo od nemocnice bolo inhalovanie, častokrát aj celu noc, s menšími prestávkami. Do rána sa to vždy uvoľnilo a kašeľ nebol stekavy
@eriksonka1234 to ako a tym spal.. ze celu noc? Normal nasadena maska? Ci iba si mu ju dala k tvaricke.?
Ak inhaluje len Vincentku, tak môže veľakrát denne 🙂 Je to niečo ako morská voda do nosa, akurát to dýcha.
Moje baby zvyknú pri bežnej viróze inhalovať Vincentku 3-4x denne po 7-10 minút. To im stačí.
Urob mu k tomu cibuľový sirup (surová cibuľa+med), ten je dobrý na suchý kašeľ i laryngitídu.
AK ti vypije zázvorový čaj z koreňa (stačí i slabší), tak to tiež zaraď. Pridaj citrón a med, podľa chuti 🙂
Nám tiež pomáha celú noc vetračka, pozor však na prievan.
Táto kombinácia nám zvykne pekne zabrať 🙂
Idealne 2-3 x denne ( ak teda vydrzi dieta aspon 10 min). Samozrejme nie minimalne 2 hod pred spanim.
@marlent áno s tým spal. Pytala som sa aj doktorky, či mu to neublíži, ale jemu to fakt zázračné pomáhalo
Co viem odporuca sa max 20minut pri chorobe aspon 2x denne