Ako často a ako dlho odsávať hlieny?

1stars111
18. dec 2012

ahojte, poraďte ako dlho je potrebné držať odsávačku /na vysávač/ pri nošteku dieťatka / 2-mes. / aby vyšli hlieny von ? a ako často ich odsávať ? keď malému odsávam tak len trošku niečo vyprskne do nádobky nie je to ani vodnaté ale ani sa to nepodobá na hlieny, je to skôr belšie ako priesvitné.....priložím mu tú odsávačku aj niekoľkokrát k nošteku ale vysaje to iba na 1x ,,niečo,, keď priložím po krátkej chvíľke tak už nejde nič, ani na tretíkrát, odvčera podávame Sinupret a po odsávaní kvapkáme do nosa Nasivin,. Asi je ešte skoro aby sa pustili keď len odvčera liečime ☹ papá normálne aj v noci spinká dobre, akurát viac sa mrvká, ale to chrčkanie sú hlieny- čo potrvrdila aj doktorka. Ako dlho ste podávali Sinupret ?

nastasyk
18. dec 2012

ja som odsavala 3x denne, a tiez sli len take biele hlieniky. Ked bol chory 2.krat,uz boli aj sopliky. A snazim sa odsavat co najkratsie.

zabka7
18. dec 2012

odsávam čo najkratšie, a čo najmenej. Keď má soplíky tak odsávam 2 - 3 za deň, Keď som odsávala častejšie tak sa jej vysušovala sliznica. Pred odsávaním vytriem nos morskou vodou physiomer a po minute vysajem noštek. Keď mala vodnaté soplíky, to som len častejšie utierala vreckovkou. Kamoška mi vravela, aby som často neodsávala, lebo sa jej častejšie budú robiť soplíky, tak podľa toho sa držím.

brumka
18. dec 2012

odsava sa podla potreby, tak aby sa to neprehanalo.

nikolet_89
18. dec 2012

ahoj treba dat kvapky pockat 5 min a potom vysat vysajes viac...a ja som vysavala vzdy, ked som vydela, ze malej tecie soplik, alebo ze chuchme...takze niekedy 3x inokedy 6x bala som sa aby jej to nesadlo na priedusky

usiko
19. dec 2012

podla potreby, najprv dat tie kvapky ze orska sol, neviem, Physiomer baby, ale postaci aj slana voda /prevarena voda so stipkou morskej soli, a striekackou/ , potom odsat, potom, ak chces a treba, ale podla toho co pises, tak netreba, nosne komercne kvapky....ale inak, toto opakovat podla potreby....my niekedy 3x denne, ale niekedy mala plny nos aj 5x denne tak sme isli 5x denne.