Baby poraďte ako bojovať s potničkami? Naš malý ich má katastrofálne 😥
Aj moji obaja, tiež opláchnem a Sudokrem.
Vykúpte ho v Harmančeku..normálne do vane vodu plus harmancekovy odvar...nám to perfektne zabralo...🙂
Možno bude treba dvakrát alebo 3 krát ale stojí to zato..🙂
neviem ci sa to dá ešte kúpiť v lekarni, ale mne pri dcére pomohol ružový kúpeľ (hypermangan)
ja som na potničky synovi nedávala nič, vraj netreba, samé odídu, nesvrbia...do pár dní sa vstrebali...závisí aj od toho, v akom stave sú...či viac alebo menej...no práve teraz v týchto teplách sa mi drobec vyhádzal, hoci už potničky nemával, tak skúsim ten harmančekový odvar, ďakujem aj ja za radu🙂 vyskúšam a napíšem🙂
@dracikdrahosko teraz su neskutočne horučavy malý ich ma hlavne na krku, rukach a ramenach doktorka mi poradila tento sprej skusim určite aj ten harmanček a sprejik mam striekať stale a mam davať probiotika
ok, ďakujem pekne🙂
@dracikdrahosko ešte mi poradila taky babsky recept aby som mu do kupela v pohari rozmiešala kukuričny škrob a vyliala do kupeľa toho škrobu jednu polievkovu lyžicu
@olivia84 ja mam teraz tiez pocit, ze maly ma potnicky, zialnsom to.este nikdy nevidela....je to taka krupicka, sfarbena.do ruzova?...nesvrbi.ho to, ma to po chrbte a hrudniku, ziadne teploty,'nic, len krupicka
@erikavesela isto potničky
@olivia84 dakujem...uz som sa chystala k.lekarke....dakujem
@erikavesela nedala by vam nič to len umyvat a umyvat
@olivia84 dakujem velmi pekne👍
@erikavesela
ja si tiež myslím ako olivia84, že ide len o potničky, nemusíš mať strach...rady viď vyššie🙂
Moj je len v plienke a dávam mu obklady z Hypermanganu. Nič viac. Prvýkrát sa mu objavili v pondelok a dnes ráno ich už nemá.
@olivia84 nám kozna predpísala tekutý puder a pomohol
@dracikdrahosko dakujem
@misinka0611 náš maly sa strašne potí ma ich všade obavam sa ze kym neskončia horučavy tak ich bude mať
@olivia84 viac krat za deň osprchovat cistou vodou bez sprchoveho aspon kym ma potnicky. Na noc som natierala sudocremom a spal v tielku a krátke nohavice. Natriet sa moze aj cez den aspoň nebudu svrbiet.