Ako bojovať s potničkami?

olivia84
31. júl 2018

Baby poraďte ako bojovať s potničkami? Naš malý ich má katastrofálne 😥

emiliar
31. júl 2018

@olivia84 viac krat za deň osprchovat cistou vodou bez sprchoveho aspon kym ma potnicky. Na noc som natierala sudocremom a spal v tielku a krátke nohavice. Natriet sa moze aj cez den aspoň nebudu svrbiet.

gir
31. júl 2018

Aj moji obaja, tiež opláchnem a Sudokrem.

baccio
31. júl 2018

Vykúpte ho v Harmančeku..normálne do vane vodu plus harmancekovy odvar...nám to perfektne zabralo...🙂

baccio
31. júl 2018

Možno bude treba dvakrát alebo 3 krát ale stojí to zato..🙂

olivia84
autor
31. júl 2018

@baccio ďakujem určite vyskúšam, sudokrem u nas nezabral naš malý ich ma všade ale myslím že ho to nesvrbí ....

emiliar
31. júl 2018

@olivia84 alebo olej oilatum

bmiroslava
31. júl 2018

neviem ci sa to dá ešte kúpiť v lekarni, ale mne pri dcére pomohol ružový kúpeľ (hypermangan)

dracikdrahosko
31. júl 2018

ja som na potničky synovi nedávala nič, vraj netreba, samé odídu, nesvrbia...do pár dní sa vstrebali...závisí aj od toho, v akom stave sú...či viac alebo menej...no práve teraz v týchto teplách sa mi drobec vyhádzal, hoci už potničky nemával, tak skúsim ten harmančekový odvar, ďakujem aj ja za radu🙂 vyskúšam a napíšem🙂

olivia84
autor
31. júl 2018

@dracikdrahosko teraz su neskutočne horučavy malý ich ma hlavne na krku, rukach a ramenach doktorka mi poradila tento sprej skusim určite aj ten harmanček a sprejik mam striekať stale a mam davať probiotika

dracikdrahosko
31. júl 2018

ok, ďakujem pekne🙂

olivia84
autor
31. júl 2018

@dracikdrahosko ešte mi poradila taky babsky recept aby som mu do kupela v pohari rozmiešala kukuričny škrob a vyliala do kupeľa toho škrobu jednu polievkovu lyžicu

erikavesela
31. júl 2018

@olivia84 ja mam teraz tiez pocit, ze maly ma potnicky, zialnsom to.este nikdy nevidela....je to taka krupicka, sfarbena.do ruzova?...nesvrbi.ho to, ma to po chrbte a hrudniku, ziadne teploty,'nic, len krupicka

olivia84
autor
31. júl 2018

@erikavesela isto potničky

erikavesela
31. júl 2018

@olivia84 dakujem...uz som sa chystala k.lekarke....dakujem

olivia84
autor
31. júl 2018

@erikavesela nedala by vam nič to len umyvat a umyvat

erikavesela
31. júl 2018

@olivia84 dakujem velmi pekne👍

dracikdrahosko
1. aug 2018

@erikavesela
ja si tiež myslím ako olivia84, že ide len o potničky, nemusíš mať strach...rady viď vyššie🙂

misinka0611
1. aug 2018

Moj je len v plienke a dávam mu obklady z Hypermanganu. Nič viac. Prvýkrát sa mu objavili v pondelok a dnes ráno ich už nemá.

29simona29
1. aug 2018

@olivia84 nám kozna predpísala tekutý puder a pomohol

erikavesela
1. aug 2018
olivia84
autor
2. aug 2018

@misinka0611 náš maly sa strašne potí ma ich všade obavam sa ze kym neskončia horučavy tak ich bude mať