Akné v 12. rokoch

bkaxs
21. nov 2020

Dobrý deň mám 12 rokov a problém s akné bola som s tým aj u kožnej doktorky ale jej rady mi to iba zhoršovali mám mastnú pleť a neviem ako sa o to starať chcela by som vás poprosiť o radu vopred ďakujem za odpoveď🙂(viem že som v puberte a viem že to časom zmizne)

dominika113
21. nov 2020

Kúp si radu eucerin dermopure je troška drahšia ale veľmi dobrá rano si pleť vyčistiš gélom potom krém a večer si dva krát pleť vyčisti gélom potom sérum čo je v tej rade a potom znova krém mne to veľmi pomohlo.

bkaxs
autor
21. nov 2020

@dominika113 ďakujem veľmi pekne

simsalabim
21. nov 2020

@bkaxs a ake rady ti dala? Mojej dcere kozny lekar velmi pomohol, predpisuje jej na striedacku rozne kremy, natiera raz denne, rano a je pod kontrolou. Inak na cistenie pouziva La Roche na problematicku plet, aj krem z tejto sady na noc.

miriam_s
21. nov 2020

@bkaxs pozri si na instagrame b_b_w_k , vysvetľuje ako sa starať o problematickú pleť, má posty o rôznych účinných látkach na rôzne typy pleti aj odporúčania na vhodnu kozmetiku... Veľa som sa u nej naučila o starostlivosti na pleť, má odborno - vysvetľujúce príspevky... Preštuduj si... Niekedy to nemusí byť o tom aby si mala konrektnu kozmetiku ale o tom ako správne čistiť pleť, prečo sa vyvarovať denaturovanemu alkoholu v pripravkoch aj keď máš pleť mastnejšiu atď.

zuzlaka
21. nov 2020

@bkaxs pozri si túto značku https://www.notino.sk/la-roche-posay/?exp=la ro... 😉 Kopu vecí som od nich mala a mne to s akné veľmi pomohlo, aj celkovo s mastnou pleťou, len musíš sa o ňu starať aj ráno aj večer a každý deň. 🙂