Dobrý deň žienky. Prosím Vás niečo účinné na akné u 14 ročnej? Dosť ju to trápi no má to viac menej len na čele a podla mňa to nieje také strašné. Pleť si čistí 2x denne. Ja by som vás poprosila či nemáte skúsenosti s niečím fakt dobrým. Nahovara ma že aby jej kožná predpísala lieky lebo jej kamarátke zabrali. No nestotoznujem sa stým...
@miskaaa89 kozna jej predpise masticku alebo vodu na plet. Nedavaju hned tazke lieky.
Čistenie gélom cerave SA, zynerit voda z lekárne
kozna alebo kozmeticka
Ja som chodila aj ku kožnej, vyskúšala všetko, čo mi dala a nič... Môj brat to isté, až skončil pri tabletkách, ale tie ja ako žena nechcem brat, takže za mňa naozaj ta kozmeticka. Plus na čistenie pleti používam Sebamed čistiaci gél, toner a hydratačný krém. Výborná sada, cenovo veľmi fajn.
Rieš to u kožnej/kozmeticky, aby z toho nemala nízke sebavedomie...
@miskaaa89 syn mal velmi tazke akne. Bral predtym aj tabletky akonahle ich vysadil akne bolo naspat. Natrafila som v ceskej lekarni na Akneroxid 5. U nas v SR je na predpis, z ciech objednate v pohode. Odporucam velmi, lebo syn mal ozaj tazku formu a jemu to pomohlo. Je spokojny. Ked ma tazsiu formu, tak ani drahe kremy, ani kozmeticka nepomozu. My s tym bojujeme uz roky.
@miskaaa89 nám pomohli prípravy na akné z Faberlicu, nie sú drahé a fakt v krátkom čase vidieť krásne zlepšenie
Mne na akné pomohlo Aloe a začala som s tým aj pracovat. Ak by ste mala záujem napíšte mi poviem vám o tom viac 🙂
@miskaaa89 tento problém som mala pred pár rokmi... Vyskúšala som veľa drahých vecí a nič... Mne osobne najviac pomohlo mechanické čistenie pleti u kozmetičky. Vždy síce vyjdem ako lienka ale do týždňa sa to zahojí a mám na určitý čas pokoj 🙂)