Aké vyrážky to má môj syn?

rojko
8. okt 2020

Ráno som niesla malého do škôlky a nič nemal na tele, ani na tvári. Učiteľka tvrdí, že je to alergia ( manžel je alergik ), že sa začne škriabať a potom sa vyhádže. Myslela som, že je to od komára, ale učiteľka vravela, že nikto nieje doštipaný, ani vši a ani nič podobné v škôlke nemajú...syn vraví, že ho to štípe...natrela som ho fenistilom.
Blbé komentáre si prosím odpustite, navštívim aj dr.

evaemah
8. okt 2020

no vyzera to ako stipance od blchy

alikal
8. okt 2020

toto mi nepride ako alergia, moja dcerka mava aj alergicke vysypy aj ekzem, toto ozaj vyzeraju ako stipance

jaass
8. okt 2020

@rojko nemôže to mať z jedla?

rojko
autor
8. okt 2020
evaemah
8. okt 2020

ak su tie stipance dve vyrazky vedla seba a tretia trochu dalej tak su to stipance od blchy,z jedla to nieje

rojko
autor
8. okt 2020

Už má aj nohu spuchnutú...blchy doniesol starší syn, celú izbu som vydenzifikovala, veci vyprala v Sanytole. Písala som, že syna som tak vyzdvihla zo škôlky, kebyže to boli blchy, boli by sme všetci doštipaný

evaemah
8. okt 2020

@rojko može byt že jedna prežila ,ak si nie ista zajdi k lekarke

rojko
autor
8. okt 2020

Zajtra ideme k doktorke samozrejme...už som na nervy, odkedy sme sa presťahovali na dedinu stále tu niečo riešime...v lete komáre a mravce, od suseda čo chová svine sme mali potkany a teraz blchy....je mi do plaču

evaemah
9. okt 2020

@rojko ahoj bola si u lekarky a co povedala, aj na tu nohu lebo tu mal opuchnutu z coho su vyrazky

mily7
9. okt 2020

@rojko tipujem ruky,nohy,ústa tak vyzerá tá vyrazka

rojko
autor
9. okt 2020

Tak sme boli u detskej, aj kožnej...kožná nám povedala, že je doštipaný, nevie od čoho, ale môžu to byť vraj aj mravce. Zaujímavé je, že len ľavú stranu tela má doštipanú, tak si myslí, že keď boli vonku v škôlke tak ho tam niečo doštípalo. Natierať vodičkou a krémom, ráno a večer pol dithiadenu a v stredu na kontrolu ku kožnej, nemá ísť do škôlky.

evaemah
10. okt 2020

@rojko skore uzdravenie 😀

kassandra25
10. okt 2020

@rojko ved skuste ho zobrat k pediatricke, ze co povie, mozno lepsie ked to budete mat vysledovane. Ked svrbi, fenistilove kvapky, je aj fenistilovy gel dobry.

kassandra25
10. okt 2020

@rojko super, az teraz citam, ze ste uz u lekarky bola. Tak fajn, pomohla vam