Ráno som niesla malého do škôlky a nič nemal na tele, ani na tvári. Učiteľka tvrdí, že je to alergia ( manžel je alergik ), že sa začne škriabať a potom sa vyhádže. Myslela som, že je to od komára, ale učiteľka vravela, že nikto nieje doštipaný, ani vši a ani nič podobné v škôlke nemajú...syn vraví, že ho to štípe...natrela som ho fenistilom.
Blbé komentáre si prosím odpustite, navštívim aj dr.
toto mi nepride ako alergia, moja dcerka mava aj alergicke vysypy aj ekzem, toto ozaj vyzeraju ako stipance
ak su tie stipance dve vyrazky vedla seba a tretia trochu dalej tak su to stipance od blchy,z jedla to nieje
Už má aj nohu spuchnutú...blchy doniesol starší syn, celú izbu som vydenzifikovala, veci vyprala v Sanytole. Písala som, že syna som tak vyzdvihla zo škôlky, kebyže to boli blchy, boli by sme všetci doštipaný
Zajtra ideme k doktorke samozrejme...už som na nervy, odkedy sme sa presťahovali na dedinu stále tu niečo riešime...v lete komáre a mravce, od suseda čo chová svine sme mali potkany a teraz blchy....je mi do plaču
Tak sme boli u detskej, aj kožnej...kožná nám povedala, že je doštipaný, nevie od čoho, ale môžu to byť vraj aj mravce. Zaujímavé je, že len ľavú stranu tela má doštipanú, tak si myslí, že keď boli vonku v škôlke tak ho tam niečo doštípalo. Natierať vodičkou a krémom, ráno a večer pol dithiadenu a v stredu na kontrolu ku kožnej, nemá ísť do škôlky.
@rojko ved skuste ho zobrat k pediatricke, ze co povie, mozno lepsie ked to budete mat vysledovane. Ked svrbi, fenistilove kvapky, je aj fenistilovy gel dobry.
@rojko super, az teraz citam, ze ste uz u lekarky bola. Tak fajn, pomohla vam
no vyzera to ako stipance od blchy