Aké vyrážky má moje dieťa?
Prosim o radu ak niekto vie co to moze byt, resp.sposobovat. Ziadne teploty = uplne zdrave dieta
Dakujem

Prvý krát je to takýto vysyp? Pospominaj, čo všetko jedol. Vyzerá to ako alergická reakcia na niečo. Alebo prášok na pranie zmenenyy? Sprchový gél? Pri covide sa zvyknú deti vysypat. Skúste test
@hipuska covid ako prve vylucujem 🙂 zvykne to mat obcas v zime pride a odide.... tak som skusila ci s tymto tu na MK nema niekto skusenost.
@miriams1983 podľa mňa zihlavka
@anjelicek26 po kupani to takto vyskocilo scervenalo. Cez den to mal ovela miernejsie
@miriams1983 Po sprchovaní, kúpaní sa aj mne ekzém veľmi zhorší. No ja mám dedičný atopický ekzém. Treba ísť za dobrou kožnou.
@asia83 a toto je nas problem.
Najst dobru koznu. Uz sme vyskusali 2 a dali nam len masticky.
Potom sa to opat vratilo.
Ako som spominala vyssie vzdy je to len v zime.
@miriams1983 nemá histaminovu intoleranciu?
@miselar na internete je toho popisane viac nez dost. Aj to ma napadlo ale zrejme toto asi bude lepsie ked zajdem k lekarovi aby to vedel diagnostikovat aj ked to nevylucujem
@miriams1983 alergia na potraviny
@domiklik uff.takze nas caka dlha cesta
@miriams1983 určite zbehni o dr a nenechaj sa odbiť .Nech spravia odbery nám to robil alergolog .
@miselar dakujem
@miriams1983 nieje začo 😉
@miriams1983 ja som mala takto ako malá alergickú reakciu na nejaký liek, tiež sme šli na pohotovosť s tým. Bolo to večer keď som sa zrazu takto vysypala z ničoho nič. Neboj sa, nebudú ťa džubať, je to náhla reakcia, netreba nič zanedbať.
@miriams1983 Syn mal tiež toto isté pred týždňom,ale mi máme skrizenu alergiu zjedol surovú mrkvu a teraz je peľ z jelsi.A máme aj histaminovu intoleranciu.Podala som lieky na alergiu a natierala som tekutým púdrom.Asi za 3-4dni ustúpilo.A ešte som presprchovala vlažnou vodou.
@majalu18 dakujem za radu. Vam drzim palce 🙂
@miriams1983 Ďakujeme.🙂
@miriams1983 Ekzém. Zima a voda je “zabijak” pre moju kožu. Treba hľadať dobrú kožnú, ono je to u nás naozaj prevažne o mastiach. Ale trafiť dobrú, aj to je umenie. Nedá sa to vyliečiť iba zmierniť masťami.
@miriams1983 ahoj môžem sa spýtať či vám to zmizlo čo to bolo máme to isté ďakujem
@eveline111 pisala som vam spravu

Tak za mna zihlavka takato silna je na pohotovost...