Neviete čo to môže byť dakedy sa my takto vyhadže ja nwm scoho :(
Pediatricke chodte zajtra rano.
@sasulka1111 treba navstivit doktorku, lebo moze to byt z hocicoho.
Na noc by som mi dala aspoň fenistil kvapky a ráno určite pediater
Ked sa ti takto vyhadzal uz viackrat, tak to bude pravdepodobne alergia.
@diewcatqoo alebo streptokok na pokozke...Kazdopadne treba k lekarovi nie na kona.. sa divim,ze tam este neboli,strasne skarede to ma chudacik.
@sasulka1111 a skriabe sa? Lebo je rozsireny aj svrab...ale takto svrsb nevyzera...
@acro_mom Boli sme vraj svrab ale nikto nič nemáme akurát ja mam zihlavku .
@anjelicek26 Boli sme vraj svrab no pochybujem nemáme nikto nič . Len malý sa mi dakedy takto vyhadze ešte také niečo som nevidela divne na dotyk to ma také ako keby suhe drsne . Dávame fenistil kvapky a krémujeme hydratačným krémom ale stále to ma trapime sa stým dlho Boli sme už u tretej kožnej každá druhá tvrdí niečo iné. Zajtra zájdeme k alergologičke.
@sasulka1111 my sme si svrabom teraz presli cela rodina. Ja navyse v 35.tt, dcerka 2 a pol roka... ale do 3 tyzdnov sme sa ho zbavili. Len to chcelo vela usilia, bola som uz psychicky vycerpana. Vam sa to moze prejavit aj po 3 tyzdnochz inkubacna doba je dlha, dokonca su pripady ludi, ktori svrab nedostanu, bo maju hrubu kozu... dajte mu spravit aj tie testy na svrab, hlavne ak si to skriabe...
@acro_mom Ale keby mal svrab tak by sa my stále skriabal ale to lek dakedy možno raz do týždňa sa my takto vysipe dakedy vôbec nemá nič . Neviem no pochybujem ze svrab to by mal stále nové vyrážky a svrbelo by ho to veľmi. Sme používali aj infetoscap mast možno 3 krát aj viac nerobila mu dobre vysušuje mu pokožku nechcem mu to.este viac zhoršiť. Mne to príde ako alergia . Boli sme u kožnej nie len jednej dve tvrdili že alergia a jedna že svrab objednala som ho k alergologičke.
@sasulka1111 aha no pri svrabe by sa skriabal ako blaznivy...tak potom to nie je ono. INFECTOSCAB je velmi ucinny na to.
@acro_mom Viem používali sme ho stoho mal úplne vysušenu pokozku a stoho sa mi škrabal.
@sasulka1111