Aké vitamíny pre skoro 2 ročné dieťa?

moncicatko19
9. apr 2012

syn ma 1r9mes je casto chorlavy....soplik,kasel . ake mu mozem kupit vytaminky?MARTANKOVIA A PODOBNE NIE SIRUPOVU FORMU 😎 dakujem

mamutka
10. apr 2012

ahoj, no my davame teraz toto, ale maly je starsi. deti do 3 rokov by to radsej nemali, podla navodu, koli hryzeniu... ale ked pises, ze nechcete situp
http://www.mojalekaren.sk/hliviacik-bonbony-90k...
nejaky martankovia a pod sa u nas neosvedcili, zabral hlavne rakytnikovy sirup, zozenies v lekarni. bral aj imunoglukan, ale asi ten rakytnik u nas sa viac osvedcil. U nas napokon vyslo najavo, ze vsetko soplenie a kasel je sposobene alergiou, nie nachytanymi chorobami, ale aj tak tu imunitu musime podporovat samozrejme

lucia375
10. apr 2012

Neviem či do troch rokov zoženieš niečo v tabletkovej forme, kôli tomu aby dieťaťu nazabehlo a nezadusilo sa. Do troch rokov sú len sirupy a kvapky a tých je dost druhov, napr. Cebion alebo Pikovit, alebo Marťankovia v sirupovej forme.

sweetsuzi
10. apr 2012

Mne sa cebion a pikovit zdal slaby, kupila som Immuno kid od firmy Multitabs - 30 zuvacich tabletiek stalo 8 Eur - su pre deti od 1 roka. Obsahuje probiotika, vitaminy aj mineraly - ja som okrem imunity kupila hlavne na to, aby maly zacal lepsie jest, lebo su tam v znacnom mnozstve B vitaminy.
Davam mu jednu denne - pocmula, pripadne ju rozdrvim a dam do UM vypit. Berieme zatial 3 tyzdne, ale zda sa mi ze papa lepsie, kazdopadne, poskodit mu to nemoze 😉

zuzanockamt
10. apr 2012

davam len cisty praskovy vit C z DM-ky a Vigantol, syn bude mat 19 mesiacov

carmella
10. apr 2012

ahoj mne doktorka odporucila maleho otuzovat 4 hodiny denne na cerstvom vzduchu ( v kazdom pocasi aj ked prsi )) .pit . ovocne stavy (ale len z cerstveho ovocia) a hlavne papat zeleninku a vela ovocia .. po dvoch mesiacoch sa dostavili vysledky.. 🙂

annalena
10. apr 2012

otuzovanie, cisty vit. C, rakytnik 🙂 ....a momentalne este brusnice kvoli moc. cestam

estterka
10. apr 2012

ciste praskove cecko, jamienson vitaminy-cmulacie multaky(su od troch rokov,ale o tomto si ja myslim svoje,kedze viem,co obsahovaju vitaminy predpisovae lekarmi a podobne) , vitamin D-kvalitny.
pozri moj album,mam tam vselico 😉 aj to koloidne striebro mozem odporucit velmi uz pi liecbe.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/estterka/alb...

a potom strava-vela surovej,cerstve stavy.

mam tu aj dake domace rady ako na soplik,kasel a tak
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/estterka/alb...

vivusika
10. apr 2012

u nás sa veľmi osvedčil echinaceový sirup so šípkami a vitamínom C 🙂 musím si zaklopať, malý od novembra nebol chorý a to sme soplili všetci dookola 🙂 naša dr. odporúča aj imonuglukán, užívali ho obe deti a aby som pravdu povedala, chorí boli každú chvíľu... takže už ho nekupujem.

tinki
11. apr 2012

skús zistiť, či nemá alergiu na mlieko.

romca4321
19. jan 2018

nebala by som sa ani vitaminovych doplnkov z lekarne. Nasi miluju Martankov, teraz maju aj pre mensie deticky uz od pol roka a aj sirup.