Aké sú príznaky slepáku?

lenkamartin
8. apr 2018

Dobrý deň viete mi povedať príznaky slepáku? Dieťa má 6 rokov hnačkuje nemá zvýšenú teplotu ani nevracia. A sťažuje sa ze ju boli v okolí pupka tak neviem a hnačkuje dnes 3 den

sonicka96
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonicka96
8. apr 2018

@lenkamartin kŕčovité bolesti v okolí pupka ktore sa presunú do oblasti pravého podbruška. Skuste zájsť na pohotovosť, tam vám lepšie poradia 🙂

pininka
8. apr 2018

Urcite by som isla na pohotovost, moze to byt aj rotavirus, ale mna pri slepaku bolelo brucho vsade, aj horucky som mala.

deti95060810
8. apr 2018

to čo si napísala sú skôr príznaky podráždeného pankreasu... alebo brušná chrípka...

lenkamartin
autor
8. apr 2018

No aj mne to tak pripadá ako nejaká brušná chrípka lebo ona sa hraje všetko ôk zrazu ako keby kŕč ide na WC sa vykakat Prehna ju a potom zas je ôk a tak dookola

lipiancanka
8. apr 2018

@lenkamartin nas najstarsi bol operovany na slepe crevo....tiez mal boleati v oblasti pupka ale tie maju deti takmer vzdy ked maju crevnu virozu....no rozdiwl je v tom ze to po hnacke neprestava a on chodil uplne ohnuty ako stara babka. Dalsia vec je ze ked.maju virozu maju radi ked im brucho masirujem a prislepom creve to tak.bolelo ze mi to.nedovolili chytat

fkata
8. apr 2018

Slepák sa zhoršuje, po 3 dňoch by to už bolo veľmi vážne. Pre slepák je typické vracanie.

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz