poradte nejake dobre kvapky do nosteka ,stale nam tecie soplik a nase chuda nemoze preto v noci spinkat
Sterymar..je drahy ako svina😀 ale super
A ako spomína @kyska..najlepsie je permanentne studenší a vlhký vzduch v spálni
rhinomer vyplachy - jedine co by som dala takemu malemu dietatu.
@loxa to asi kolko eur?
No asi 9- 10..oproti iným je to dosť🙂
nám najviac vyhovuje Tantum protect, je perfektný, nám morská voda nepomáhala.....
@zuzkarobko ahoj 🙂 ja som mojmu striekala do nosteka MAR je to morska sol nasa dr nam jednoznacne povedala ze nic ine okrem morskej soli.. A tiez som mala zvlhcovac vzduchu a v postielke vydvyhnuty matrac nech mu stecu aby ho to nedrazdilo.. Skore uzdravenie prajem papa
@shehzade_91 dakujem ten matrac vyskusam lebo takto to taha do seba a steka mu to na priedusky a nechcem aby ochorel
@zuzkarobko mojmu ten matrac vydvyhnuty urcite pomohol..ale nech neni moc vydvyhnuty daj len nejaky vankus pod matrac.. A ak nemas zvlhcovac tak si namoc uterak studenov bodov a daj na radiator aj to pomoze🙂)
ja som takejto malej davala iba libenar kvapky, je to fyziologicky roztok/resp. morska sol ale je to v ampulkach, nie v spreji a odsavala som, vyssie matrac sme mali, ale mala sa nam z neho skotulavala dole..cize nakoniec splala na druhej starne postielky :P no skuste 🙂 vecer vykupat, davala som jej do kupela penu pre babatka vonala tak "eukalyptovo" inak nechtiova z dmka... a potom riadne vycistit pred spanim a ukludnit, aby si placom znovu nezapchal nos.
Pokial ešte kojis, tak kľudne tvoje mliecko pomocou kvapatka. Mne to poradila lekárka, mame 20 mesiacov a funguje to stále. Do 2 dni je u nás po nadche. 😉
@emka34 sa priznam ze toto som este nepocula, ale za pokus to stoji.... do 2 dni po nadche... dam za to vsetko.
Mala ma 5 a pol mesiaca, prvykrat sopliky a dost sa pasujeme... aspon ze mi povoli uz odsavat sopliky...zistuje ze je to bez nich lepsie :( chudatko moje
A ako casto jej kvapkas to mliecko?
nasivin pre dojcata... na odpuchnutie sliznice, morska sol nam tak akurat pomoze vycistit nos... physiomer inak pouzivame...
@katkaseiner podľa potreby, väčšinou 3-4x denne.samozrejme, že ked to zachytim na začiatku, tak do 2 dni je prec 🙂
morska sol a zvlhcit vzduch v spalni