Dobry vecer, chcem sa opytat ci nemate niekto skusenost so skvrnami na foto ? Co pomohlo Vam ? Smer kozne alebo mozme predtým skusit este nieco ine ? Dakujem za odpoved
ta fotka nie je uplne dobra - su to akoby flaky so suchym loziskom? to by mohol byt atopicky ekzem, ma to aj inde na tele?
@anonym71 urcite kozne a necakat!
Ma horucku?Ma to teraz vyhodene v noci alebo uz zopar dni?Je to na dotyk suchsie?Ma to aj inde ci len na nohach?
@maminkadeticiek Ma to len na nozkach a na zadku, teplotu nema, nevyzera to na suvislost s potravinami, neskrabe si to a tiez je zacervenane so suchymi loziskami
@anonym71 rovno smer kožné. Čo by ste chceli skúšať niečo iné? Skúšanie môže pomôcť no môže sa to aj len viac rozdraždit a zhoršiť…
@anonym71 my keď sme mali takéto tak to bola premnoženie kvasiniek. Monika som vtedy a mala ju mala odo mňa. Držali sme prísnu diétu, potierali krémami od dr. a po skoro pol roku sa z toho úspešne dostali, žiaľ len na cca pol roka. Teraz sa to zase opakuje, ale už sme múdrejší takže vieme čo a ako a dávame aj probiotiká biopron s laktobacilmi a zase nasadzujeme diétu, tentokrát malej, nakoľko už nekojim....
@martina1201 mozem sa opytat aku presne dietu ste nasadili ? Co ste vynechali z jedalnicka a co pomohlo ? Dakujem
Bohvieako to teda nevyzerá, ale moja vtedy 20 mesačná mala pred 2 rokmi takéto problémy v zimných mesiacoch na nohách a zadku. Bola to reakcia na chlad. Dávali sme Excipal lipo lotio. Boli to suché miesta. Nie mokvajuce. Aj teraz sa jej to niekedy objaví, keď je dlhšie vonku a je mráz. Jasné že vonku nemá holé nohy, no akoby to prechádzalo z tváre, alebo ja neviem
@anonym71 protikvasinkovu diétu som držala a mala tiež.
@anonym71 ma to aj inde? Nebola teplota? Inac na foto to pripomina az modriny.