Aké probiotiká pre 3,5-ročného?

veronikahuli
9. sep 2022

Aké probiotika pre 3,5 ročného? Aktuálne hnackuje. Niekedy dávno sme používali Biogaiu, no teraz nedávam nič. Viete odporučiť aj nejaké vitamíny? Este nenastúpil do skolky a uz je doma 🙉

nikpa
9. sep 2022

@veronikahuli Na hnačku je dobrá Enterina, to sú také fľaštičky, tuším na týžden. Dávala som to deťom na odporúčanie obvodnej keď mali salmonelu a hnackovali vodu 🙈 Ale potom som dávala ešte minimálne ďalší mesiac Infants dophilus aby sa črevná mikroflóra spamätala. Keď ma hnačku, poriadne ho nechaj doma preliečiť, bude mať oslabenú imunitu a hneď ti niečo donesie domov zo škôlky. Okrem toho dávam malému počas škôlky C a D, sem tam plus glukany.

veronikahuli
autor
9. sep 2022

@nikpa moj nemal cely rok ani sopel, absolútne nic, prisli sme z dovolenky v utorok a hned hnacka a zvracal. Dávam mu tosectan, 2x mal aj cierne uhlie, zje suchý rozok, piskoty, vela pije, teraz uz nezvraca ale brusko ho boli, nekaka uz uplnu vodu je to lepšie, ale potreboval by nejake ozaj fajne pribiotika. S Biogaiou som bola spokojna asi sa vrátim k nej naspäť, cecko decko zacnem davat ked mu bude lepšie 🙈

nikpa
9. sep 2022

@veronikahuli mne tu Enterinu odporúčila pediatrička vyslovene na takéto hnačky a vracanie. Tak je to na tebe aké dáš ale určite volake treba, zrejme si priniesol z dovolenky volaku virózu.

eva179179
9. sep 2022

@veronikahuli nemá covid? Bol na vyšetrení? Rota vírus atď? Asi by som tam začala. Výborne sú čučoriedky, smecta.

andreab23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikha2809
Autor odpoveď zmazal
Zobraz