Ahojte,od narodenia dcerky pouzivame Sunar,ma tri a kravske mlieko odmieta,vsetko ostatne papa vratane jogurtov.Prave sa vsak robilo halo v spravach,ze ho nepochvalili.Vsimla som si,ze nutrilon tam ani nevspomenuli.Moja otazka,ake mlieko je chutou podobne Sunaru a je kvalitne,mala mi Nutrilon moc nechcela,Sunar jej velmi chuti.Nezabera ani kakavko......... Dakujem
moje nepije žádné mléko od 2 roku, tak max. pul hrníčku ráno, ani ne každý den, mléko má tak nekdy v kaši nebo v palačinkách ani jogurty nejí každý den a nemám pocit, že by jí neco chybelo, v tomto veku uz bych UM ani nedávala
Hej,chapem, ale mala si to mlieko este ziada,a pozerala som aj ine znacky avsak ostatne mlieka neobsahuju to vsetko co sunar,pripadne nutrilon.Ja by som jej najradsej dala obycajne kravske prevarene ale nechce ho.Pozerala som este tie beba,hami,ale neviem ci sa chutou podobaju. A MILK vobec nepoznam,kde ho maju ?Je kvalitne ? Jasne trojrocne dieta si ma pit vodicku,cajik, kakavko,stavy atd.... ale moja nechce caj,uz ani stavy,ani kravske,iba vodicku a svoje mlieko na pitie.Avsak jogurty a pribinacik je mnam mnam.
Inak neviete, ci sa niekde k tomu vyjadrila firma Hero?
Resp ci mlieka 1-2 su OK? Viem, ze test je pre mlieka 3, cize...ma zaujima ci su 1-2 v poriadku, alebo ich len nikto netestoval...
Aj ja som používala pri malom Sunar do 3 rokov. Teraz som bola sklamaná z tej tabuľky. Lebo som ho plánovala dávať aj dcérke keď už nebudem kojit. Jedna mamička písala že ťa tabuľka tam nebola kompletna a Nutrilon bol na 3 mieste. Robil prieskum tuším Dtest keď si dobre pamätám.
AMilk mliečko sa predáva v lekárňach Dr.Max. Je chutné aj cenovo výhodné, ale ak chcete skúste z DM drogerie Babylove mliečko. Veľa mamičiek ho nechce, pretože si asi myslí, že kvôli cene ( 4,70€ tuším) nie je kvalitné, ale obsahuje niektorých vecí viac ako Sunar napr. a pritom vyrába ho rovnaký výrobca ako Nutrilon, ale je omnoho kvalitnejší. Môj syn pil Sunar, Humanu.. zo všetkého mal zápchy a zvracal, z babylovu nikdy 🙂 Pije ho dodnes, už rok a všetko je v úplnom poriadku. 🙂
Alebo existujú rôzne kaše, s rôznymi príchuťami, ktoré môžte primiešať k mliečku a mozno zachutí 🙂
@kllamarka Pisala som kvoli tomuto vyrobcovi Sunaru. Tvrdili, ze udajne boli vysledky testu prepocitavane na dennu odporucanu davku,ktora je u Sunaru najvyssia, preto boli skreslene. Osobe nie som odbornik, aby som sa k tomu vedela vyjadrit.
Ja osobne som presla na Hami po temto teste
inak v pripade potreby preposlem zaujemkyniam stanovisko do IP
@denisa098 aj moje nechceli na zaciatku obyc mlieko, lebo um su sladke, co obyc mlieko nie je. Vyskusaj este 10-14 dnove mlieko, ale bezlaktozove. Maju napr. v Kauflande, Lidl.. To mlieko je prirodzene sladsie, mozno to zabere. Ja mlieko z obchodu neprevaram, uz maju 2 a pol roka, podla mna netreba.
@denisa098 Aj ten obstal nic moc. On nebol tej fotke z testu, ale v diskusii som videla, ze si niekto otvoril cely test a Nutrilon bol medzi spodnejsimi (horsimi).
Co sa tyka Sunaru, zatial pri nom ostavam. Kedze ma odporucanu dennu davnu dvojnasobnu oproti "vitazovi" Hami, tak asi to bude trochu zkreslene.
Zaujimalo by ma ci Hami je ok ak prekrocim dennu davku - napr v mnozstve Sunaru.
Mna ide porazit,2 a pol roka tlacim do malej to mlieko,strasne lutujem,ze som nekupovala obycajne kravske surove a neprevarala ho,kazdu chvilu nejaky produkt s karcinogenmi,uz ani obycane jablko neni zdrave,skoda ze aj tu u nas uz vyslo z mody chovat doma kravku,sliepky a pestovat.Asi ukecam muza aby sme sa tomu zacali venovat......
A zas ked som porovnavala ine mlieka,tak zlozenim a obsahom vitaminov je na tom podla mna najlepsie Sunar a potom asi Nutrilon.A keby to bolo az take zle mlieko,asi by ho uz stahovali z predaja......
@denisa098 Ved ano to je, Sunaj je naj zlozenim. Co sa tyka MCPD, namerali najviac, lebo ma najvyssiu odporucanu dennu davku - az 500ml.
Takze pockajme si este na dalsie info, ale ja ostavam pri Sunare. Kedze Nutrilon dopadol v teste tiez nie velmi dobre, a ma nizziu dennu davku? (Ma Nutrilon tiez 500 ml denne?)
Budem vas informovat, ked sa nieco dozviem
Presli sme najskor na kozie :D a potom az na kravske aj to velmi malo.. mala mi to skutocne MALO pila, oproti tomu kolko 1 sme pili. a na zaciatku som malej kludne dala aj tie ochutene granka - bananove, jahodove :DDD takto presla na normalne mlieko, aj ked vyberava nebola. Jogurt mala kazdy den a mlieko tak raz za den mozno.. ked tak vecer kasu... inak my sme boli na nutrilone, tie vyssie pokracovacie su uz ochutene, cize nie su take divne ako 0 a 1tka.
@denisa098 : asi od veci teraz pojdem ale skúšali ste do kravskeho pridať sunar a pomaly znizovat davky sunaru v mlieku? U nás to fungovalo (ale z dôvodov že si jej žalúdok nevedel zvyknut este na kravske mlieko sme zase na umelom)
@zlaticko118 napadlo mi to,jogurty jedava no ked pridam do vareneho jedla mlieko prehnalo ju a ani to moc nechcela,ona mi nezje ani krupicovu kasu ,iba tu svoju nutrilonovu s bananom pokrajanym.Ale asi to skusim.
Baby dostala som prave odpoved z Hero, kto ma zaujem poslem do IP
ahoj podla mna A milk je chutovo najlepší.