Aké máte skúsenosti so sirupom Promethazin 5 Berlin-Chemie?

monnell
20. nov 2014

Mala ma zapal priedusek dnes nam ho dr. predpisal no po precitani neziaducich ucinkov mi je zle.Berie aj antibiotika.Ďakujem za odpovede

kadri
20. nov 2014

kedysi som ho mala doma, predpisala nam ho dr. kvoli vracaniu. tiez som si po precitani pribaloveho letaku povedala, ze toto nie, popytala sa znamych, jedna mala zle skusenosti - jej dcera mala nocne desy pri uzivani, bola uplne mimo, rozpravala z cesty. zvladli sme to aj bez tohto lieku a pri kontrole som ho lekarke vratila, ze ho urcite nebudem detom davat. vzala ho a nijako nekomentovala 🙂

bonaqa2013
20. nov 2014

Nám ho lekár predpísal pre najmladšiu dcéru, ale povedal, že aj tak nepomože, tak keď sa tak blbo vyjadril ,tak som ho ani nedala. vraj jej nemá čo iné predpísať...

masinka
20. nov 2014

NAsa prostredna mava pri prechladnuti take zachvaty kasla, ze az z toho vracia a ked toto trva par dni, tak je uplne znicena , ani spat nemoze ako sa dusi. Tento sirup jej pomaha. Doktorka, ked mi ho prvykrat predpisal,a tak skonstatovala, ze radsej nemam citat pribalovy letak, lebo ho dietatu nedam. A ked nam ho kaze dat, tak tiez tak na max 2-3 dni.

0604katka
21. nov 2014

nam taktiez pomohol,a taktiez ho pouzivame len akutne a na par dni.........ja neriesim letaky..........ak vidim ze to pomaha tak im dam....

seahorse27
21. nov 2014

Manžel ho bral pri dráždivom kašli, keď mám zapal priedušnice. Dával si ho len večer pred spaním, aby sa vyspal. Zabral parádne, ale použil ho max. 3-krát.

barankm
28. apr 2015

Tiez dcerke ako jediny pomaha pri nocnych zachvatoch kasla a to sme uz vyskusali kadeco.

barinkova
15. máj 2015

da sa aj samostatne?bez inych liekov?

18lenussa
28. dec 2015

a ako ho dávkujete? je tam ten popis strašne blbo písaný mam 52kg a mam to hlavne na kašel..v noci neviem spavať

ala221
28. dec 2015

my sme mavali laringitidy a vzdy sme mavali na noc fenistil, ale raz nam predpisala dr. prometazin a od vtedy som si pytavala len ten....davala som ho len na noc a mozem si "zaklopat" maly cez noc kaslal fakt ze minimalne alebo vobec.....nastastie uz dva roky sme ho nepotrebovali 😎 😀

cubalucia
2. máj 2017

Ak by mal niekto zaujem, mam neotvorene balenie. My ho pouzivat nebudeme.

1321987
4. mar 2018

My ho máme teraz malá kašle celú noc ju dusi

sonah
8. máj 2018

@1321987 ahoj prosim ta aku davku ste mali predpisanu? A kolko ma tvoja mala rockov?dik

1321987
9. máj 2018

Ahoj má 3 roky
3x2,5 ml
A hneď prestala kaslat

sonah
9. máj 2018

@1321987 dakujem inak kazdy lekar to davkuje inak ako tak vidim ,dokonca to mozu deti az od 2rokov a mojej to predpisali este ako rocnej a dali jej vtedy 4ml a bola stoho ospala tak som jej to nedavala.....len tetaz ma uz 2roky 4m a dusi ju tak som potrebovala vediet kolko ml jej mozem dat....

mishellin85
11. dec 2018

Ja som ho teraz dala prvý krát dcérke na noc a zabralo to.kaslala minimalne.mame laringitidu.ale po prečítaní letáku mi to tiež jedno nebolo

lucia150505
13. jan 2019

Nám ho teraz predpísala doktorka ráno a večer po 5ml ale nevidím žiadnu zmenu. Cez deň je to v pohode ale akonáhle príde večer že ideme spať malú ide zadusiť až z toho vracia ma až také záchvaty a teda ze vôbec nezaberá. Mala ma 3,5 roka

sonah
14. jan 2019

@lucia150505 my sme pred vianocami mali dusenie a pomohli nam tbl.medrol s presnym rozpisom uzivania......a inhalovali sme bez toho by sme to nezvladli........v noci ju dusilo a museli sme inhalovat.......skorre uzdravenie

enuliek
31. jan 2019

Tiez ho mame od dnes...rano,vecer po 6ml..maly ma 6r...ten pribalovy letak je des :( ale ten kasel tiez tak davam,k tomu kalcium a sinupret...uz nech je fit

natalia76diana
23. apr 2019

Aj mojim detom syrup pomaha

alenky
29. okt 2019

Dcerka mala laryngitidu, cez den uz vykasliava ale vecer mava este suchy dusivy kasel, dithiaden nezabera tak sme skusili promethazin co nam predpisal lekar, ale neviem ci sa moze uzivat dlhsie ako 3dni?

daniella11
10. apr 2023

Príspevok je staršieho dáta ale pridám svoju skúsenosť so sirupom Promethazin: syn po užití mal také záchvaty zlosti že som musela ihneď navštíviť detskú lekárku. Ona mi odporučila okamžite liek vysadiť a do karty napísala červeným: Promethazin už nepredpisovať!!!