Malý bral antibiotiká Biseptol, ale tie mu nezabrali. Mal vysoké horúčky, teraz berie Zinnat, ale ešte nevidím zlepšenie. Po akom čase zabrali u vašich detičiek? Malý má okrem horúčiek soplíky a kašel.
nam zabrali asi tak na 4 den,ale maly je astmatik takze unho priebeh ochorenia je iny a hlavne trva velmi dlho,aj ked som mu davala probiotika tak mi hnackoval ale su dost silne dr.povedala ze su jedny z najsilnejsich antibiotik vobec.
ahoj, zinat..nie je to na alergie? neviem, ci sa mi to nepletie, ale ked nasa sustavne kychala a mala upchaty nos (do jedneho roka), tak tusim jej lekarka predpisala kvapky zinat, ak sa nemylim, ale nezabrali. tak som ich po 3 tyzdnoch vysadila..
nám zabrali na angínu,neustupujúce teploty a zahnisané hrdlo raz dva, začali jej ich dávať v nemocke do žily a potom dobrala doma. zabrali veľmi rýchlo. @mandragora22 myslis zodac
na horucky zabaly, brusnice a hned sa to bude zlepsovat a na hrdlo cibulovu pochutku a maly bude vylieceny po troch dnoch, ja detom nedavam antibitotika,iba v akutnom pripade,fakt ked horucka po dvoch dnoch neustupuje,ale to sa mi stalo jedenkrat,ked maly mal tri dni horucky a neklesala teplota davala som mu klasicky nurofen a po troch dnoch mu to zabralo a bol ok
aj nám Zinnat veľmi pomáha.mali ho obe deti.mali dosť silnú angínu.za pár dní zaberie.
baby ako vam zabral Zinnat pri angine?
v tychto horucavach mu dali biseptol?????