Aké máte skúsenosti s užívaním Anopyrínu?

pepa67
22. júl 2013

Moja 3,5 ročná dcérka ma vrodenú chybu srdiečka , transpozícia veľkých ciev odporučili nám ANOPYRIN, no po prečítaní letáčika som sa zdesila, preto prosím o radu a skúsenosti, kto má z užívaním tohto lieku.

jankagun
22. júl 2013

ahoj,sice nie som uz dieta ale ja ho beriem kazdy den uz 6ty rok...a nic z toho co je v letaku napisane som nemala 🙂 ....ak sa mozem opytat,tak kvoli comu presne ho ma dcerka brat? a v akej davke vam ho odporucili?ja beriem len 1/2 tbl denne,predtým som brala len kazdy druhy den taku davku..

dara76
22. júl 2013

@pepa67 syn ho uziva od narodenia, ma uz 9 a pol roka, ziadne vedlajsie ucinky sa zatial neobjavili. Je po narocnych operaciach srdiecka a tie vyzaduju dlhodobe uzivanie Anopyrinu.

palomka
22. júl 2013

ooou, fakt to odporucili? ved to sa do 10 rokov ani nesmie uzivat 😕 myslim, ze kvoli riedeniu krvi. ale asi prave to potrebujete 😖

katka6211
22. júl 2013

Ahoj, kedze maly ma tiez chore srdiecko, uzivame tiez anopyrin. Doktori vedia co predpisuju, my ho mame tri uz tri roky a ziadne problemy. Akurat si davam pozor, aby ho nemal nalacno.

slecnalu
10. aug 2013

@dara76 @katka6211 Ahojte, môjmu synovi na hemato. predpísala tiež anopyrin pre vysoké hodnoty trombocytov, má 9 mesiacov, keďže vaše detičky ho tiež berú, od kedy asi? hneď od narodenia? a aké dávky? my máme 1/2 30mg tbl denne.... píšem len lebo sa obávam či to je v poriadku, tiež som úplne zdesená príbal. letákom.....

bulik30
6. jún 2017

@slecnalu ahoj este ho beriete? Zlepsilu sa vysledky?

slecnalu
28. jún 2017

@bulik30 už dávno nie. Výsledky mal hrozné, tak som mu po roku všetko vysadila a začala variť všetko s obsahom železa a zdravé. Do mesiaca bol zdravý a je zdravý dodnes.

elly_
2. sep 2021

Prosím vás, je vhodný anopyrin 100 pre 13 ročne dieťa? Ma poranenu nohu v sadre. Na obale je, že nie je vhodný pre deti.
Ďakujem