Moja 3,5 ročná dcérka ma vrodenú chybu srdiečka , transpozícia veľkých ciev odporučili nám ANOPYRIN, no po prečítaní letáčika som sa zdesila, preto prosím o radu a skúsenosti, kto má z užívaním tohto lieku.
ooou, fakt to odporucili? ved to sa do 10 rokov ani nesmie uzivat 😕 myslim, ze kvoli riedeniu krvi. ale asi prave to potrebujete 😖
Ahoj, kedze maly ma tiez chore srdiecko, uzivame tiez anopyrin. Doktori vedia co predpisuju, my ho mame tri uz tri roky a ziadne problemy. Akurat si davam pozor, aby ho nemal nalacno.
@dara76 @katka6211 Ahojte, môjmu synovi na hemato. predpísala tiež anopyrin pre vysoké hodnoty trombocytov, má 9 mesiacov, keďže vaše detičky ho tiež berú, od kedy asi? hneď od narodenia? a aké dávky? my máme 1/2 30mg tbl denne.... píšem len lebo sa obávam či to je v poriadku, tiež som úplne zdesená príbal. letákom.....
Prosím vás, je vhodný anopyrin 100 pre 13 ročne dieťa? Ma poranenu nohu v sadre. Na obale je, že nie je vhodný pre deti.
Ďakujem
ahoj,sice nie som uz dieta ale ja ho beriem kazdy den uz 6ty rok...a nic z toho co je v letaku napisane som nemala 🙂 ....ak sa mozem opytat,tak kvoli comu presne ho ma dcerka brat? a v akej davke vam ho odporucili?ja beriem len 1/2 tbl denne,predtým som brala len kazdy druhy den taku davku..