Je skutočne tak dobrý ako sa uvádza na lieku alebo je to len reklamný ťah? Zloženie má super ale čo účinky?
my uzivame imunoglukan tiez a sme spokojny
tiez imunoglukan aj sirup aj tabletky a mala je chora max. 1x do roka, dokonca aj manzel minuly rok v zime bol v kuse chory a odkedy berie imunogukan, tak klop-klop choroby nas obchadzaju, iba ja teraz radsej koli tehu neberiem... 😉
no a my sme ho uzivali a aj tak sme boli chori stale.... aj teraz, prvy tyzden sme vydrzali v skolke a rovno do choroby... hm, ale my uzivame aj broncho-vaxom (3mesacna imunologicka liecba, ze dostavas do seba oslabene virusy a nas to vzdy zlozi 😒 😖 )
aj mna by to zaujimalo, tiez nam ho dokina odporucala. baby a aku sirup imunoglukan davate detom?
nám tiež doporučila imunologička arko defenses, ale neviem ako ho mám dostať do 1,5.ročného dieťaťa, už má k tomu odpor ako to zacíti. Skúšala som aj do čaju aj džusu, nikdy nevypije celú flaštičku.
kvanta, daj mu to striekačkou, ked bol môj Matej malý tak sme lieky dávali iba takto. Inak aj my berieme arko Defenses, zatial len prvý mesiac, tak uvidíme ako zaberie, a berieme aj rybomunyl....snáď nám tato kombinácia aspon trochu pomôže... 😕
Nam to odporucila detska dokina, ale alergologicka povedala, ze je to gulas a nevies ci ti zaberie glukan alebo kolostrum. Pytala som sa prave preto, ze som malej nechcela dat kolostrum. S Imunoglukanom som spokojna, klop,klop a uzivame original a nie generikum, cela rodina. Vobec neuznavam generika ved ked je nieco mercedes nenahradi ho skodovka... Baby nedajte sa osalit reklamou, ved ide o nase deti.
🙄
moon1979 čítala som túto tému a chcela by som od Vás vedieť ako Vám zaberá Arko defenses?Ak budete taká dobrá a odpíšete mi.Dnes nám ho odporučil doktor a chcem otom niečo vedieť a či zaberá.Ďakujem
nemáme žiadne skúsenosti radšej využívame prírodne na podporu imunity chémiu nie 🙂
ja davam detom na zvysenie imunity probiotika actibax.. velka spokojnost..
skúšali sme aj Arco ale najlepsie nám teraz zabral Floraliv flasticky, doporucila nam to dr.je tam aj b-komplex a navyše nam aj chutí papat.
Zavisi pre koho, ci pre dieta alebo pre dospelych a aky je zdravotny stav. Ja mam znizenu imunitu a iak mi imunologicka mi povedala, ze mne nepomoze nic z volnepredajnych liekov, ze to je slabe, tak mi predpisala injekcie. Ale povedala mi, ze do 6 rokov by detom ziadne lieky na imunitu nedavala. Nemyslim tym volnepredajne.
nam to moc nepomohlo.. a v vratila som sa k osvedcenym probiotikam actibax 🙂
Nam AD odporucila imuno-alergo, dcera brala na jar 3 mesiace a teraz sme zacali znovu a mozem len a len odporucit, v skole bezi uz druhe kolo chorob a dcera je stale fit (klop klop). V tomto obdobi po minule roky bez AD sme uz boli k.o. 😉
@mbta Arko Defenses - pre deti do 6 rokov je Arko DEFENSES Kids a od 6 rokov Arko DEFENSES Adult - https://www.arkodefenses.sk. Ja to davam dcere uz 4.sezonu, vzdy od jesene do jari - ako nam odporucila imuno-alergologicka - a nebola este chora, max.co mala 3 dni sople, ale epidemie v skole ju obchadzaju (klop klop), takze ja mozem len odporucat 🙂
@mbta No ja osobne neberiem nic, nebyvam nejako chora, len ten Arko Defenses davam dcere. V skolke byvala stale chora, vyskusali sme kadeco, no a az Arko Defenses mal efekt, tak skus aj ty. Moze sa aj cely rok, pokial mas imunitny problem, ale ak to mas vaznejsie, tak nemusi zabrat, toto je ako prevencia a udrziavacia kura. Na imuno-alergo ti nenasadili nejaku liecbu? Ja ako dieta som mala tiez horsiu imunitu a pomatam, ze nejake imunomodulacne lieky som brala, len si uz nepamatam nazov...
Dcerka uzila 5dni arko defens kids myslite ze nasledujuce dni mozem este podavat vit.D v kvapkach?
Zatial dobre, pouzivam sirup imunoglukan..a boli sme iba raz chory za skolsky rok 😎