Aké máte skúsenosti s klinikou Medicentrum Piešťany?

adka3478
18. nov 2012

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s klinikou Medicentrum v Piešťanoch? Môj 3,5 ročný syn má ísť na výber nosnej mandle a zvažujem práve túto kliniku. Ak mi môžete napísať, ako to tam prebiehalo a ako ste boli spokojný, budem vám vďačná.

lucatko78
18. nov 2012

Dobrý večer, my mame s touto klinikou zatiaľ veľmi dobré skúsenosti. Mojej dcere tam tiež vyberali nosné mandle a prebehlo to bez komplikácií, vtedy mala tiež 3,5. Rano sme tam prišli na ôsmu na lačno, potom nas ubytovali na izbu kde sme čakali až do 11.30 /mali vtedy dosť zákrokov/ bez jedla a pitia. Asi pol hodku pred zákrokom jej pichli náladovku a potom som ju odviezla na sálu a odtial mi ju vrátili asi po pol hodinke. Zhruba asi dve hodinky si tam pospala a potom nás prepustili domov. Dcerka to zvládla super. Najhoršie to bolo s jedlom v prvých dvoch dňoch, iba tekuté a potom zápach z úst ktorý jej trval asi dva týždne. Lekári i sestričky sú veľmi milí a ústretoví. Doteraz tam chodíme ked sme soplaví alebo pobolievajú ušká. Dúfam že budete aj vy spokojní pokiaľ sa pre nich rozhodnete.

zuzua
13. mar 2014

mozem sa spytat,kolko vas to vtedy vyslo financne?my tiez zvazujeme tuto kliniku.dakujem

nelinka2009
31. mar 2015

Caute mamculky, chcela by som sa spytat ci mate niektora skusenost s vyberom nosnych mandli v Medicentre Piestany a čo to stalo... V BA sa mi to zda dost drahe a termin mi dali neskutocne daleko... Statne nemocnice su fain, ale tiez neskutocne cakacie doby. Do toho Medicentra sa neviem dovolat a nejake minulorocne skusenosti.na nete som nenasla, tak preto zhanam info takto. Dakujem

matejamy
31. mar 2015

My sme tam akurát dnes boli,tiež nám oznámili,že je potrebné vybrať nosné mandle,mali sme sa hned aj objednať na recepcii ale chceli sme sa o tom s manželom porozprávať,tak ani ti neviem aký termín by tam bol ale cena myslím,na správe je napísaná 110eur ak som to dobre vylúskala,a v Ba to čo stojí?

eludka
12. máj 2015

Bola som s dcérkou a boli sme spokojní. Operoval dr.Mrazik, personál bol veľmi milý, Medicentrum môžem odporúčať. Platili sme za zákrok 110eur.

zakinka3
12. máj 2015

Tiež sme absolvovali operáciu nosnej mandle a prepichovanie bubienkov v Medicentre v PN, môžem tiež len odporučiť. Bola som spokojná. Jednoducho skvelý personál. Operoval dr. Mrazik. Poskytli veľa informácii aj ohľadne doliečovania. Takže sme nemali žiadne pooperačné komplikácie. Platili sme 110eur.