Aké kvapky sú na bolesti bruška?

bobka200
13. nov 2013

Poradte mi prosim nejake kvapky proti bolesti bruska pre 3 tyzdnove dietatko.

desszi
13. nov 2013

Babycalm, cisto prirodne, nam pomahali len tie 🙂 http://www.mojalekaren.sk/babycalm-kvapky-konce...

aylina
13. nov 2013

ja som pouzivala Espumisan to nam pomahal velmi dobre ... espumisan je pre novorodencov -kojencov pre deti aj pre dospelich

zivika
13. nov 2013

ak myslis kolikove bolesti, tak ja som skusila sab simlex, espumisan l, popripade mozes skusit nejake probiotika, ale myslim si, ze ziadne nejako extra nepomozu, babatko sa s tym musi jednoducho popasovat samo a vyrast z toho...ak to nie je kolika, tak to urcite ries s doktorkou...

babaker
13. nov 2013

Si si uplne ista, ze dietatko potrebuje kvapky?Masaz, uprava stravy, nosenie...nic nepomaha?

dasiacik
13. nov 2013

Ja osobne by som takemu malinkemu babätku okrem
prirodneho Baby Calmu nedavala.A este mastickou pupik
masirovat brusko.Hlavne si davaj pozor na to co zjes.

pekkka
13. nov 2013

nam najlepsie zaberal Espumisan pre dojcata - nakoniec sa zistilo, ze je to intolerancia laktozy- ked som vysadila vsetko mlieko v strave - nastala obrovska zmena

paris3
13. nov 2013

nam pomahal infacol (espumisan, ani sab simplex nepomahali).
dlhodobo sme ficali na probiotikach Biogaia - na tie nedam dopustit (aj ked su trochu drahsie). ked sme vynechali na dlhsiu dobu, tak sa koliky vratili. az do roka ich mala uzivala pravidelne. od roka davam nepravidelne, uz len ked chcem podporit imunitu.
ale asi treba vyskusat, kazdemu babu sadne nieco ine...
a doporucujem sa naucit masirovat babatko, to tiez velmi pomaha. ja so davala kvapky, ked masaze nepomohli. a neviem ci kojis, ale velmi dolezita je technika kojenia, aby sa babo nenahltalo vzduchu. a samozrejme treba odgrgnut po papani, ak to ide 😉

zvedavamt
13. nov 2013

pri malej sme poskusali kadeco
dnes uz viem,ze bolesti bruska maju deti z nervoznych rodicov
kazdemu sa prirafi,nik nie je dokonaly kludas
tak ked uz ho krci
pocvicime, ponosi ho babka aby mal nozky pokrcene,hned si popuka
pomasirovat sa da aj brusko olejkom
a ja kojim,tak pijem caj pre kojace,ten uvolnuje travenie
stravu jem vsecku,okrem extra alergenov /citrusy.../
a ked uz nic nepomaha,tak ponosim v satke,kym nezasi
abo dam holym bruskom na brucho a sa ohreje a potiska a uz je klud
zatial sme bez kvapiek aj kremu uz 2,5 mes

tincag
13. nov 2013

nám sa najlepšie osvedčil Babycalm, odporučila som aj kamoške a rovnako si chválili.

mamulienka000
13. nov 2013

Babycalm 😉

leporeloo
13. nov 2013

bio gaia 🙂

freyjanr
13. nov 2013

Sab simplex

m_ij_ka
14. nov 2013

espumisan 🙂

marbalulka
14. nov 2013

nam pomohla najviac mast Pupik. s nou jemne masirovat brusko v smere hodinovych ruciciek a cvicit s nozkami. obcas kombinacia s espumisanom. mame kupeny aj sab simplex, ale tak divne pisu ten letak, ze som nevedela, ci to mozem dat tak malym detom, nechala som ich teda na najhorsi pripad a tak som ich este nepouzila.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz