Mamicky, poprosim Vas o radu ohladne kvapiek na nadchu pre mojho synceka. Sopliky odsavame aj Mar plus davam predtym. Co by mu este pomohlo na nadchu. Dakujem za odpovede.
materské mlieko mu strekni 😉
Lybenar, Nasivin pre novorodencov, Sterimar
my sme použivali maar ale skus nejaké esencie sviečky zapáliť u nás zabral eukaliptus
U nás zabral len Nasivin pre novorodencov
mne mudr.teraz odporučila že je sprej nasivin soft a je pre detičky od narodenia,že je to lepšie ako kvapky a lepšie to prefúkne noštek.inak používať morskú vodu
nasivin pre novorodencov,ja som striekala aj materske mlieko,podla mna je to len povera,na nas vôbec neučínkovalo...nasivin odporučam,alebo aj libenar(je od narodenia
tiež sa pripájam a odporúčam nasivin 0,01% nám vždy pomohol malý ho mal už ako dvojtýždnove babo
materske mliecko a libenar som aj ja davala,ale urcite treba co najcastejsie odsavat a nebojte sa ''vysavacovej'' odsavacky 🙂
presne vysavacova odsavacka je bomba vec dietatko troska poplace ale hned je mu lepsie a este odporucam zvlhcovac vzduchu pri prvom sme to nemali ale teraz sme si to kupili a je to super vec aj pre dospelich 🙂
ja som čistila fyziologickým roztokom, prípadne morská voda a odsávať.
No ja odporucam Physiomer.je vhodny pre babatka.je to aerosolovy solny roztok.cize slana voda.je lepsitako Nasivin.vystriekat nostek a odsat odsavackou na vysavac.my uz pouzivame len to.nadcha presla do 3dni.odsavali sme stale ked mal plny nostek.je odskusany v rodine na 4detoch.
O mater.mlieku som v zivote nepocula,podla mna to je hlupost :'(
Libenar a vysavacova odsavacka.....nic ine 😉
aj lybenar ale myslim ze to je skor len tak na precistenie nosteka....