Ake kvapky do usi ked boli pre dieta?
Smer doktor, u nás keď dieťa zabolelo uško, vždy to bol len zápal ucha a tam kvapky nepomôžu
@zuzubb007 vcera vyvratiĺ hlieny teraz zacalo boloet usko. Doktor nerobi dnes. A ani detsky doktor nerobi nema mi kto dat vymenny listok
Lekár musí mať za seba zástup - bud pozri na stránke samosprávneho kraja alebo bude oznam na dverách lekára. Ak už uško bolí, treba ho dať skontrolovať, či netreba atb liečbu. Voľnopredajné kvapky nepomôžu ak už ide o zápal a hlavne je neradno čakať.
Otipax L s lidokainom 👌
Uniflox, ten zaberá vždy, ale ten je asi na predpis, alebo Otipax L, ten je voľnopredakný.
Ide víkend a ucho nie je sranda😉, takže zsstup nech vypíše uniflox, pripadne večer pohotovost, len nepovedať, že to má od rána
kvapky do ucha pomozu, ked je vonkajsi zapal. Pokial je vnutorny tak sa tie kvapky tam nedostanu... uniflox sa dava ked su stipulky, alebo ked je ten zapal z vonkajsej strany (casto v lete po plavarni)... takze ja by som svihala k lekarovi, ak neordinuje, tak ma zastup. A ak sa neda zastup tak bude pohotovost... vzdy nejake riesenie je.
Cez urgent
Dakujem muz isiel pre vymenny listok zastupujucej a smer NR doktorovi usnemu. Pripadne pohotovost.
Uniflox ma vypadok,dobry je Otipax
@simona92101 a je volno predajny?
To.su na predpis. A ak cez pohotovost tak urgent kde je krcne.
Tak mame atb. Nakoniec je z toho zapal stredneho ucha.🤦♀️
Burrow kvapky. Alebo ak mas uniflox