Aké fľaky - vyrážky sú to?

simoncik
21. jún 2021
jjanulienka
21. jún 2021

Kiahne ?

simoncik
autor
21. jún 2021

@jjanulienka to sme uz mali

simoncik
autor
21. jún 2021

@simoncik ale ma ich aj susedove dievcatko aj moja

simonabelj
21. jún 2021

Nechcem strašiť, ale ja som takéto mala pri impetigu

simoncik
autor
21. jún 2021

@simonabelj tak super no. Zrejme je to nieco nakazlive. Dievcatko susedove to malo a moja o den neskor co sa spolu hrali.svrbu ju to. Nestretla sim sa s takymti este

frufruwa
21. jún 2021

toto je pliesen, mala to moja dcera aj ja od zajaca

sisa_s
21. jún 2021

@simoncik vyzera to naozaj ako plesen, chodte ku koznemu po specificku liecbu

simonabelj
21. jún 2021

@simoncik ten najväčší fľak mokvá, je taký vlhký?

simoncik
autor
21. jún 2021

@simonabelj no ten je taky najskaredsi. Ani nie. Skor ako by sa len koza zlupala. A plesnou sa moze nakazit?

simoncik
autor
21. jún 2021

@simoncik susedka bola na koznom tak ze nespecificke vyrazky. Hadam by plesen rozpoznala. Ze sama nevedela urcit co presne to je

simonabelj
21. jún 2021

@simoncik lebo mňa to tiež dosť svrbelo a tým, že som si to skrabala, bol z toho taký fľak ako na fotke, potom sa to rozširovalo 🙂 vždy bol na začiatku taký pupacik a potom hento no..pleseň neviem ako vyzerá 😃

simoncik
autor
21. jún 2021

@simonabelj no ved to ze ja neviem ake to mala od zaciatku. Ukazala mi az toto. Zatial viac nema. Tak s tym len na kozne musim

nerko
21. jún 2021

@simoncik mali sme nieco podobne ako na prvej fotke. Take male s pluzgierom, cca 20. Na nohach, hlava, za usami. Doktorka si bola na istom, ze su to kiahne. Mne sa to nezdalo, kedze skolky boli zatvorene kvoli covidu a nikde sme nechodili. Tak som jej dala zobrat protilatky za par mesiacov po vysype. A neboli ziadne. Mozno mala molusky.

leuska15leuska15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leuska15leuska15
21. jún 2021

Naše hrozne impetigo na ramene. Ale vaše nemusí byť 🙂

simoncik
autor
21. jún 2021

@leuska15leuska15 no neviem. Podoba tam je. Zatial sa jej to nesiri len svrbi. Cakam ci nedostane aj mladsia a ja. To bude zabava

leuska15leuska15
21. jún 2021

@simoncik myslím, že by to vaše mal vidieť lekár. Ak je to impetigo, nie je to sranda. A ak v tom je MRSA, čo dakedy býva (co dúfam a verím ze nie ani u vás ani u nás),tak to treba okamžite riešiť, izolovať sa atď, ak by sa to nedaj Bože potvrdilo

simoncik
autor
21. jún 2021

@leuska15leuska15 tak hadam nie. Snad to mebude take zle a preejde to bez problemov. Co uz pri detoch to nie je nic neobvykle. Nalepia na seba vsetko. Este par nejakych vyroz a vyraziek a mame vsetko

andreatytler
22. jún 2021

@simoncik Ak je to ipetigo, urcite daj vediet susede.. a aj keby to bolo cokolvek daj jej vediet. Nech tiez utekaju k lekarovi, inac to budu roznasat dalej.

fafa20
24. jún 2021

Ľudia prosím čo to môže byť kliešte nemal syn vôbec