Ahoj,ked bola moja 2rocna dcerka mensia,zistila sa u nej alergia na ml.bielkovinu,mavala vsade tie suche svrbive flaky.Po vysadeni u mna jej to zmizlo.
No uz tyzden sa jej urobil ekzem na brusku a ritke.Nemate s tym skusenosti?Predtym mavala vacsinou na tvaricke a nozickach.Menila som pred 2mesiacmi prach.Moze to byt tym?Alebo pocasim?Kremujej jej to Eucerinom Atopic.Ale nevidim nejake zlepsenie.Nemam skusit kupit kortizon krem v lekarni?Svrbi ju to
Treba jej dat fenistil, alebo zodac a vylúčiť, čo jej robí zle. A krémová a krémová, aby to nebolo suché.
@miirkka1 fenistil kvapky. A keď ma alergiu na bielkovinu kravského mlieka nesmiete jej dávať ani obyčajne jogurty, masla , smotany atď.. môj syn to ma tiež a mlieko mu dávam kozie, tak isto maslo a jogurty kupujem kozie, ak nie sú tak veganske
@lenuska9999 nie ona od 7m.nepapa nic.Iba vsetko ovsene ryzove...nemam fenistil kvapky.Tie su na predpis,nie?
@miirkka1 áno fenistil sú na predpis. Tak ak papa zeleninu, môže aj ta robiť zle. Môjmu robila mrkva a banán z ovocia zle zo zaciatku
@miirkka1 zdravím mám pocit že máme to isté ale už to mám emesiac...myslela som to zmizne .dávala som locoid, uriage krém, fenistil dávam, teraz už aj skúšam Holtov a nič ..na kožné sa chystám po veľkej noci..mám pocit že či to tiež nie je z mlieka ale dlhodobo pije syn UM...a nič nemal...iné ani nechce ..alebo kontaktná žihľavka len neviem presne z čoho .nič som nemenila ani nedávala nové. .
ja mam napr. alergiu na ovos...
@miirkka1 pozdravujem..dnes som bola na Tom koznom dala nám akúsi mastičku a fenistil .za dva týždne máme prísť na kontrolu..že vraj ide asi o infekčnu alergickú reakciu z prekonania ďalej choroby...mali sme nádchu pred tým boli sme chorí takže emozno z toho .uviidme po tej masticke. Zatiaľ takto
@miirkka1 meni sa jej to v priebehu dna,vecer to ma cervensie