Ahojte maminy, prosím vás kolko má platnosť výmenný lístok? Potrebujem ísť so synom k očnej lekárke ale neviem sa,tam dovolať, tak by som tam s ním išla bez objednanie,len potrebujem vedieť kolko platí ten výmenný lístok. Pediatrička mi ho vystavila 5.6. Ďakujem za inf.
J.
@jankastraskova u nás na ORL berú na výmenný lístok do pol roka.
@jankastraskova ja si myslim, ze pol roka, ale neviem no mozno si nejaky doktor postavi hlavu a bude chciet cerstvy 🙂
@rumba01 to u nas je umenie sa dostať k očnej, včera som tam volala celý deň a nedovolala som sa a ked tam prídem so synom možno nás zoberú 🤔
nemá žiadnu platnosť, ja už mám doma k očnej lístok aj 3 mesiace na preventívku. Len som riešila iné veci, tak som sa k nej ešte nedostala. Nie je to také akútne.
@jankastraskova u nás napr.berú len na objednávky....bez objednávky zoberie len akútne prípady ako úraz, hnisavá zápal a podobne....ale na klasické vyšetrenie zraku sa čaká aj mesiac-dva🙂
@jankastraskova to asi záleží od toho či je to vec akútna napr.zapal oka ...alebo zhoršený zrak...ale mne raz bolo od sestričky povedané,že má platnosť do nekonečna...ale neviem..to naisto.