Ahojte, aj vase? Napriklad ked sa zobudi musi 3x, ked ranajkuje, ked obeduje, s plnymi ustami tiez musi aspon 1x, ked utieram prach...
Nie je alergický na prach?
Moj mladsi vzdy po kaslani kychne, ked je chory.. inokedy to nerobi
@januska12323 toto ma napadlo tiez, ale nerobi to cely den, iba pri tychto situaciach. Perem jeho aj nase veci, vankuse na 60ke. Ale, mame aj suchy vzduch, vetram v spalni cely den. Moze za to aj to?
Nie som síce dieťa, ale ja napríklad kýcham vždy, keď si dám žuvačku, pripisujem to mentolu, že ma pošteklí v nose a musím si kychnut. Nebude to mať tvoje dieťa tiež spojené s niečím, tiež napríklad tou alergiou na prach?
Inak, k tomu rannemu kychaniu.. starsi vzdy po zobudeni 5x kychol, kazdy bozi den.. a ma alergiu na roztoce a prach .. ma liecbu a uz len sem tam kychne
Matrac neoperieš. Keď už tak sa budú zdržovať tam.
@januska12323 to je pravda, aj ked tam striekam sem tam protiroztocovym sprejom. Ale aj tak mu uz ideme menit postielku na vacsiu, kedze uz ma 3 roky.
Ja cely zivot kycham vela, moja babka kychavala rano vela, lieky som zcala brat az po tehotenstve kedy sa mi to zhorsilo ze mi z nosa aj hodne tecie ale pokial dieta len kycha ale nema aj sople v neprimeranom mnozstve, lieky by som do nich nepchala, ajntak je to uz vacsinou na dlho
@enusamt vysvac s uv svetlom? Wau. To je proti roztocom? Aha, takze hlavne v noci maval tie "priznaky" alergie? A cez den?
@katulienkax nie, sople nema, ani mi netecu slzy. Iba kycha a este ked vetram teraz, zeje vonku chladnejsie, tak pocujem, ze na ten cas ma upchaty trosku nos. Ale to moze byt aj z toho sucha. Ci?
..nie...
Nie
Moj manzel kychne, ked na neho vonku zasvieti slniecko 😊 ...nevieme preco, ale tak to je...a tusim 1 syn to ma po nom 🤷♀️
@euka210 😄😄😄 moj ked nema ponozky a stoji na dlazbe.
Nie.