Prosim vás viete mi poradiť...moj synček ma 1 mesiačik a uz 2 týžden nás trapia afty... z toho 1 týžden sme boli v nemocnici a podávali nam infúziou herpesin... na jazyku začali afty ustupovať no na dasnach sa zasa zhoršili... najskôr sme mali gencianovu violet(fialový vodička) teraz skúšame neocide gél... vytieram aj salviou a teraz idem skúsiť repikom... dneska sme šli k doktorke ze nech sám na to pozrie ci je to normalne ze stale tam su no ma dovolenku a neviem ci s tym ist na pohotovosť... maly aj papa ( kojím) aj pije cajik... za každú radu dakujem
My mame pomerne často afty hlavne dcéra a maly keď mal 6 mesiacov mal tiež a s dcérou som tiež skončila v nemocnici no ani tam nepomohli potom mi obvodná poradila gél eutrosis oro sa vola a malému hneď na druhý deň afty zmizli a tak isto aj dcére je síce drahý ale pre mna najlepši
@katharines dakujem za radu... zabudla som napisat ze maly užíva nutrolin B 3x denne a vitamín C tiež 3x denne... ja tiež B komplex a vitamín c ale nepomáha
@tamara263 dakujem a neviete prosim ci je vhodný aj pre 1 mesačne bábätko ?
@katarina1602 tými prostriedkami si musíš aj ty potierat bradavky a pripadne aj cumlík.
Načo pije ten čaj? Z fľaše?
@hettinka čaj pije koli tomu ze do nemocnice sme šli lebo bol dehydrovaný... dávam aj čaj aj materské mlieko ale to pre istotu odsavam a dávam cez flašku... aj vsetko vyvaram a natieram uz som bezradná naozaj
@katarina1602 skús dať čaj lyžičkou, vylúč cumel na pár dni, možno to pomôže.
Ja by som skusila dat do oleja (mandlovy) kvapku propolisovej tinktury. Najpr vyskusaj ustami ty, ci nestipe a potom vyskusaj na kozi babatka, ci nebude mat nejaku reakciu. Ak bude vsetko ok, tak niekolkokrat denne daj na afty pomocou vatovej tycinky.
Este som nasla aj takyto clanok:
https://domacaliecba.sk/tymto-sposobom-vyliecit...
Pri babatku by som to aplikovala niekolkokrat denne vatovou tycinkou priamo na afty.
@katharines dakujem krásne za rady budem skúšať
@katarina1602 jedine by som vylucila sol. Tak nech sa babatko skoro uzdravi
@katharines dakujem
@katarina1602 a prepac, zabudla som napisat, ze by som nedala ani med.
A napadlo ma, ze daj si to mliecko tiez na tu tycinku a stale potieraj, ked ta napadne. Neviem, kde ten aft presne je, ale ak nie je priamo v kontakte s mlieckom, tak takto sa to da tiez pekne zahojit.
@katarina1602 to Vám neviem povedať musíte sa nato opýtať v lekárni skore uzdravenie želám 🙂
@katarina1602 teraz ale ako rozmýšľam keď som sa pýtala v lekárni či je to od 6 mesiacov pozerala mi v letáčiku s povedala mi že tam nie je písané odkedy sa môže používať tak sa nato určite opýtajte lebo je naozaj perfektný ten gél teda nám pomáha
@tamara263 dakujem veľmi pekne
@katarina1602 ahoj. Mne este napadlo, ci za to nemozu premnozene kvasinky v kombinacii s oslabenou imunitou. Ked kojis, skus co najviac dodrziavat protikvasinkovu dietu -ziadne sladkosti,...na nete je to pekne rozpisane, ked pohladas. A nasad si Hylak forte.
@topasitta dakujem za radu
@katarina1602 ako sa mate? Malinky sa ma uz lepsie?
@katarina1602 dobrý deň, použili ste dany gél?
Ahoj. Kup si B6 a kyselinu listovu, polic na tabletky a male 2 ml striekacky. 1/4 tabletky B6 mu davaj kazdy den a 1/4 kys listovej 2x do tyzdna. Ked ich prerezes, das to do 2 ml striekacky, podrvis piestom na prasok a potom natiahnes trocha vody (prevarena alebo ina) premiesas a podas.
Ty si kup B-komlpex