Ahojte, sme akurát na dovolenke (Grécko) a synčekovi 9m sa vyhodili afty najprv to mal na perách teraz už aj jazyk. Mám tantum verde aj neocide gél potieram mu to alw nemám pocit že zaberá. Nemáte nejaké rady alebo niečo keďže sme obmedzený tým že tu určite nie sú rovnaké lieky ako u nás…inak pije aj papa pekne ani nevyzerá žeby ho to bolelo má to už 3 deň…ani teplotu nemá, správa sa normálne…som z toho strašne smutná a cítim sa ako na tŕňoch doteraz nebol vôbec nikdy chorý…koľko cca trvalo vašim detickam že sa toho zbavili? Ďakujem
A čo sa týka gréckych lekárni neviem či tam majú gencianovu violet alebo tincturu gingivalis tie sú na afty najlepšie...mne nechcel lekárnik v grécku predať ani Canesten lebo som bola tehotná a to som ho presviedčala že ja som tiež farmaceut a u nás máme produkty s klotrimazolom ktoré môžu tehotné 😅
Davaj pit harmancekovy caj, vitamin b. Moj syn to mal pred dovokenkou v grecku. Dr povedala,ze za cca 4 to odznie,ale afty este bude vidno
@zorkahorka je nejaký vitamín B pre babatka?
@123miaa123 dali mi nejaký gél na to tak skúšame potierať, hádam to prejde
Mam bkomplex v kvapkach,ale ci je aj pre babatka,neviem.skatulu som vyhodila
B komplex kvapky sú od 3rokov... pre bábätká môžete sirup pediakid 🙂
Gencianka je naj
Ahoj... Tantum verde by mal pomôcť má dezinfekčný a protizápalový účinok 🙂 trva to pár dní nezmizne to hneď...ak by si mala so sebou kamistad na zúbky tak by si tým tiež mohla natierať..prípadne čaj harmanček a potierať