Prosím vás žienky ,
Vo štvrtok ráno synovi ( 3 roky ) prišlo zle povracal sa . Myslela som si ,že niečo z jedla boli sme u DR. Tá ma samozrejme poslala domov v probiotikami. No lenže mne to nedalo keďže malý odmietal jesť pozrela som mu hrdlo a tam výsyp/afty ,ktoré ho samozrejme boleli / štípali preto odmieta jedlo. Tak v piatok naspäť k DR. CRP ok , je to vírusového pôvodu takže len B-complex, fenistil kvapky ..atb pri vysokých teplotách ...zvýšenú nemal ani raz
Je pondelok ,od štvrtku je strašne máličko po lyžičkách vývar,hrianky,biely rožok ( čo ho asi aj v tom jedle nedráždi ) Vidím ,že včera zjedol najviac zatiaľ a aj to v sebe udržal
čiže sa to zlepšuje pomaly... Len on nemá žiadnu energiu samozrejme vstal o 6 tej už aj mi zaspal najedol sa kaše , pije dobre aj ten 1,5 l za deň. Enhydrol som mu robila na doplnenie minerálov. Stolicu mal normálnu len bledšiu to pripisujem zasa tým liekom....
Ja sa chcem opýtať len ak mala z vás nejakú takúto skúsenosť už si pripadám ako krava ale mám tam znovu ísť ? je to predsa zas viac dní čo poriadne nejedol ani mu nechutí...
Neviem už čím by som mu pomohla
ďakujem za rady
@anjelicek26 Ďakujem pekne veď to viete malý má ledva 14 kg a vidím ,že už od štvrtka schudol hrozne
Len toho sa bojím ,že tak malý organizmus bez jedla či vydrží toľko a či mu neurobím ešte horšie viete
Ďakujem ešte skúsim tú šalviu v primeranom množstve k jeho veku , kloktať moc nevie skôr ten čaj alebo Florsalmin
my sme si týmto prešli pred mesiacom.... dcérka je veľmi štíhla, schudla 2kg. trvalo to takmer 2 týždne. je to veeeeelmi bolestivé, preto nepapá, takže ho ani netreba nútiť. navyše to horko..... on to zase doženie, keď sa mu to prelieči.....
@kathy7337 Veď práve aj tento náš papek :/ Ďakujem za povzbudenie snáď to už bude lepšie každým dňom
Toto trva aj desat dni, bohuzial. Dcera sialene schudla. Ale ze fakt hrozne. U nas zaberal salviovy caj (kloktat), salviovy gel (natierat), vysoke davky vitaminu C a lieky na bolest (proste to inak neslo, aj horucky mali), na virus antibiotika proste nema vyznam... pila cez slamku, robila som smoothies mixovane ovocie to tiez vedela vypit takto... pomoct nemas moc ako (nastastie ti pije), treba tomu dat cas, tu musi zabojovat imunita.